Close

1 April! Iets met golfballen en mijn man..

Ok, je moet weten dat wij hier in huis elkaar regelmatig in de maling nemen. Vinden we gewoon echt leuk. Vaak niet degene met wie de grap wordt uitgehaald, maar evengoed het is grappig. Dus voor 1 april deden we een paar dagen eerder.

1 april!

Ok, we deden het een paar dagen eerder omdat hij anders echt wat vermoedt dat we met hem willen golfen. Hij houd echt heel veel van zijn golfen, en wij, nou ja, iets minder.

Al een paar weken zaten Keira en ik te broeien op hoe wij hem terug konden pakken voor zijn geintje met Keira. Hij had toen alle lichten uitgedaan en zijn hand op de wc deur en op het raam gehouden, zo kon ze er niet uit en zag alleen vaag een hand. Gillen natuurlijk. dus tijd voor een goede grap terug.

Zo kwamen wij natuurlijk op golfen, daar konden we vast iets mee doen. Op Coolgift.nl had ik toevallig pas een heel handig steuntje gekocht voor mijn laptop.

Ik hou er erg van om lekker buiten te werken als het mooi weer is, maar de laptop word dan vaak best wel warm. Dit is toch ideaal zo?
Ik hou er erg van om lekker buiten te werken als het mooi weer is, maar de laptop word dan vaak best wel warm. Dit is toch ideaal zo?
Kijk heel handig vind je niet? Heerlijk in het zonnetje. Je kunt hem ook opklappen, en zo lekker met je laptop op bed zitten bijvoorbeeld.
Kijk heel handig vind je niet? Heerlijk in het zonnetje. Je kunt hem ook opklappen, en zo lekker met je laptop op bed zitten bijvoorbeeld.

Maar goed, mensen ik dwaal weer helemaal af!!

De golfballen

Wij vonden dus een soort van fop golfballen. De bedoeling was dat ik met hem naar de golfbaan zou gaan, en hem zou vertellen dat hij de ballen als cadeautje had gehad van Keira en ik het voor haar zou filmen. Nou dat werkte niet dus. Het back up plan ging beter. Keira moest leren over een balsport voor school. En haar ouders moesten haar daarmee helpen. Ma flink wat tegenstribbelen want ze moest dan met hem maar het weekend erop naar de baan, voor een kinder club, en met die van hem kon het niet, kregen wij hem na veel overtuigen en dat het wel al woensdag klaar moest zijn voor school, eindelijk op de hei.

1april2 1april1

Het waaide enorm, en hij moest eerst nog eten, en het duurde allemaal zo lang. Maar eindelijk eindelijk pakte hij zijn golfclubs (liggen standaard in de auto) om dan te laten zien hoe je een balletje slaat. Nu nog die nepballen erin werken want ook die heeft hij natuurlijk met zijn logo enzo. Maar goed, deze waren een cadeautje van Keira. Het begon al te dagen bij hem, maar hij was sportief genoeg om mee te doen.

De eerste was een flinke sliert roze lint, de tweede spatte uit elkaar en kwam water uit. Te grappig. De derde beloofde we dat het echt een echte was, maar dat bleek witte poeder. De vierde konden we niet doen want was om te putten, maar dat komt nog wel…. Hieronder de video:

Wij hebben nog heel lang en heel hard gelachen om zijn natte broek vooral. Haal jij wel eens geintjes uit met je gezin?

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

1 thought on “1 April! Iets met golfballen en mijn man..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang