gezonde recepten
Healthy Lifestyle,  simpel leven

10 heerlijke zomer recepten

Zoals jullie allemaal wel weten probeer ik af te vallen. Dus een tijdje terug bedacht ik mij, als ik nou een groep start op Facebook, met allemaal gezonde tips en recepten, dan hoef ik niet het hele internet steeds af voor iets origineels. Ik deel vandaag mijn 10 favoriete recepten van de afgelopen weken.

De 10 favoriete gezonde recepten

  1. Om te watertanden zo lekker! Zalm met Boursin en asperges uit de oven. Het is ook het juiste seizoen nu voor asperges. Wist jij dat je van zalm een mooie huid krijgt, en dat asperges vocht afdrijvend werken?
  2. Nog zo een heerlijk vis gerecht zijn de schol rolletjes.  Met roomkaas en gerookte zalm.
  3.  Ik vind kwarktaart echt verslavend lekker. Je kunt het zo mager maken als je wilt, en deze kwarktaart is met een havermout bodem.

  4. Om even bij het havermout thema te blijven, wat dacht je van bananenbrood met havermout en pure chocola?
  5. Paprika heeft 10x meer vitamine c dan een sinaasappel. Op de markt kun je al een flinke zak voor een euro halen. Dit recept met paprika is met gehakt, super low budget ook nog dus.
  6. Normaal gesproken ben ik niet zo een fan van het gevoel van quinoa tussen mijn kiezen, maar volgens mijn diëtiste mag ik daar wel flink meer van eten. Deze frisse en zoete quinoa salade is dus wel een lekkere start.
  7. Toen ik las over romige sinaasappel gierst kreeg ik niet meteen trek, maar toen ik de foto zag heb ik het toch maar geprobeerd. Het is zo mega gezond en zo ontzettend lekker. Je voelt je net alsof je echt een heel rijk en romig toetje eet, maar je eet iets gezonds en vullend. Top!
  8. In de zomer vind ik het vooral belangrijk dat het makkelijk te maken is. Dit recept voor een gemarineerde saté heb je zo op tafel!
  9. Blauwe bessen zitten vol anti oxidanten en vitamine c, je mag er dus lekker veel van eten. In de combinatie van een cashewnoten en blauwe bessen taart heb je een geweldig toetje!
  10. Voor dat heerlijk vakantie gevoel kun je een paëlla maken, deze is wat sneller dan het origineel, dus ook op warme dagen goed te doen.

Je kunt deze recepten allemaal eten als je aan het afvallen bent, maar ook als je gewoon lekker en gezond wilt eten.

Wat is jouw favoriet?

ps: de groep op facebook

Volg mij!

Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo
img 20180308 204700 300 - 10 heerlijke zomer recepten
Volg mij!

Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen. 

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo

3 Reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: