10 keer online motivatie om te sporten

online motivatie

Vind jij het lastig om te beginnen, of geniet je gewoon heel erg van online motivatie, dan zit je bij dit artikel goed. Ik zoek mijn inspiratie namelijk regelmatig online, dat is gewoon een ‘plek’ waar ik veel aanwezig ben. Het feit dat jij dit bericht leest duidt erop dat jij ook wel eens online bent, en misschien wel wat kunt gebruiken. 

1. Alexandra Bring

Alexandra Bring is in mijn ogen een ongelooflijke sterke powervrouw. Ik kijk haar filmpjes graag, want ze brengen mijn motivatie tot een maximum. Dat niet alleen, het geeft ook heel veel inspiratie. Altijd fijn om nieuwe ideeën te krijgen voor trainingen.

2. na 3 maanden trainen

 

Afvalverhalen

Ik ben gek op afvalverhalen. Niet omdat ik zelf (veel) wil afvallen, maar ik vind ze gewoon heel erg inspirerend en ik lees ze dan ook graag. Op Runnersweb verscheen een artikel met een aantal verhalen, je komt daar door op deze link te klikken.

Docu: The Barkley Marathon

De Barkley Marathon is een documentaire over een heftige marathon in Amerika. De wedstrijd is hels, en er zijn maar weinig mensen die de finish halen. Sterker nog, er zijn al heel wat jaren voorbij gegaan dat niemand de finish haalde. Hoewel het voor verreweg de meeste hardlopers een ver-van-het-bed-show is, vond ik het ongelooflijk om te zien wat die mensen kunnen presteren. Respect!

Calisthenics

Calisthenics is een manier van sporten waarbij je gebruik maakt van je eigen lichaamsgewicht. Ongelooflijk inspirerend om deze video’s te bekijken, en het brengt mij elke keer weer tot het besef dat ik meer aandacht moet besteden aan krachttraining.

Fit Girl Code

Fit Girl Code is een blog (zowel in het Engels, met .com als in het Nederlands, met .nl) over sporten en gezond leven. Ze geven ongelooflijk veel tips over allerlei sporten, maar weten ook heel veel over goede voeding. Daarnaast krijgen ze regelmatig gadgets om te proberen, waardoor ze je precies kunnen vertellen wat je wel of niet moet kopen. Ik raak altijd enorm gemotiveerd om hun teksten te lezen, want hun motivatie om te sporten spat er van af!

Inspirerend verhaal

Dit verhaal zorgt er gegarandeerd voor dat je je dag actief wil beginnen, wat een topwijf! Haar verhaal lees je hier, dit is de bijbehorende youtube-video:

Nog een calisthenics-video..

..Omdat we er geen genoeg van krijgen. Deze 17-jarige jongen onderging een behoorlijke transformatie door te beginnen met gezond leven.

De Marathon

De marathon is een heel bekende, Nederlandse film over een groep mannen die de marathon besluiten te lopen. Zo worden (althans, dat is de bedoeling) omgetoverd van fanatiek zitters naar goede hardlopers. Van deze zin krijg ik spontaan zin om te gaan trainen.

Hardloopblogs

Een andere super goede manier om gemotiveerd te raken (of te blijven) is het volgen van hardloopblogs. Zo heb je Laura Brijde, Annemerel, Gaby Runs the World en natuurlijk mijn eigen blog. Hardlopen is niet het enige waar we over praten, maar het is wel een van die dingen waar we heel graag over praten.


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥ 
Spread the love

2 comments on “10 keer online motivatie om te sporten

  1. Oke ik moet bekennen dat als ik hun zie ik wel zin krijg om te sporten. Helaas ligt mijn knieschijf uit de kom en zit in in het gips. Herstel 5 weken. Ik train mezelf op een looprek telt dat ook mee?

  2. Dat zijn goede motivators inderdaad. Bij mij helpen blogs ook heel erg, en boeken over hardlopen. Ik hoop ook altijd dat mensen hardlopen leuk gaan vinden als ik er over schrijf.

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: