Ga naar de inhoud

10 x originele cadeau tips

originele cadeaus

Ik weet het, je bent nog aan het bijkomen van de kerst. Maar Valentijnsdag is alweer om de hoek, en nog belangrijker, mijn kleintje en ik zijn alweer bijna jarig! Vandaag dus 5x originele cadeau tips voor mij, en 5x voor haar.

Deze kerst bleek het een flink probleem te zijn om voor mij wat te vinden… Bij deze dus wat tips!

  1. Rijlessen Een beetje genant, maar het slagen lukt gewoon niet. Ik heb inmiddels 5x examen gedaan van Amsterdam, Fuerteventura, Ibiza, Amsterdam en als laatste Arnhem. Voor ik aan de bejaardenwagen mag, wil ik gewoon graag mijn rijbewijs.
  2. Sauna Ik hou van de sauna. Ik zou er wel elke week willen zitten. Ik vind het zo mega relaxed. Dan ook nog lekker wat eten en een fijne massage… Alsof je een week op vakantie bent geweest. Vorig jaar kreeg ik dat ook cadeau, dus niet mega origineel, maar wel iets waar ik ontzettend blij van wordt!originele cadeau tips
  3. Foto op Canvas Dit wil ik al jaren, een mooie foto van het hele gezin op canvas. Ik heb al zitten snuffelen bij Drukland.nl maar daar zag ik ook nog van die leuke tuinposters, en voor je het weet zit ik nieuwe visitekaartjes te maken.
  4. Sportkleding Hier kun je mij altijd mee verwennen. Ik draag ook niets liever dan sportkleding en wijde truien op het moment.
  5. Oppas Aangezien mijn allerliefste kleinste meisje weet hoe graag ik bij haar ben, en zij dus de nachten gezellig door haalt, vind ik een nachtje doorslapen, en uitslapen, een MEGA origineel en welkom cadeau.

5x cadeau tips voor Miya

  1. Loopfiets Het schijnt heel erg goed te zijn voor de balans, en zo een houten loopfiets is zo ontzettend schattig ook! Miya gaat er als een speer op zag ik op het kdv, en het zou leuk zijn als ze dan volgend jaar leert fietsen.
  2. Bureautje Ze is dol op tekenen en puzzelen. Dus een leuk klein bureau waar ze aan kan zitten is natuurlijk extra handig.originele cadeau tips
  3. Puzzels Wat ik al bij punt 2 zei, ze is dol op puzzelen, dus die zijn altijd welkom. Net als natuurlijk kleurtjes.
  4. Spiderman/Frozen/The Good Dinosaur Haar favoriete figuren. Alles met 1 van die figuren erop vind ze geweldig. Jammer eigenlijk dat er van  The Good Dinosaur en Spiderman alleen “jongens” dingen van te krijgen zijn. Zij wil ook wel ondergoed of een leuk tshirt. Maar hetzelfde gaat waarschijnlijk op voor jongens die Frozen leuk vinden, maar de glitters en roze wel kunnen missen.
  5. Boekjes Zij begint al een echte boekenwurm te worden net als haar mama vroeger. Ze kan natuurlijk nog niet lezen ( alhoewel de Chinese kindjes op deze leeftijd al vaak lezen, dus misschien moet ik toch gaan opletten of zo. Ik weet het, hier in Nederland mag je vooral niet pushen of motiveren, want stel je voor dat je kind beter is als anderen, dan ben je een slechte moeder. SLECHT! ). Maar, ze bladert graag en kan er heel lang en rustig mee blijven zitten. Echt genieten!

Misschien vind jij de tips ook wel leuk, dus voel je vrij om te delen 🙂

10x originele cadeaus

Foto’s van canvas – bureau – sauna zijn van Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *