Nog 10 kilo moet er vanaf! Ik ben heel smal gebouwd dus krijg al snel de vraag: Ben je net bevallen? Nee.. Het is inmiddels 15 maanden geleden dat ik ben bevallen van een prachtig mooi stout meisje. Helaas had ik de pech dat alles mis ging in mijn lichaam, en alleen maar dikker werd na de bevalling. Tijdens de zwangerschap was ik maar 6 kilo aangekomen, mijn verloofde was zo lief om 10 kilo over te nemen 🙂

Maar nu zit ik dus nog met 10 kilo te veel. Ik zie alle blogs over full figure, beautiful curvy, en hebben ze echt geweldige kleding aan. Ik vind het stuk voor stuk even prachtig, en bedenk mij dan dat dik zijn helemaal niet zo erg is. Het kan mooi en sexy zijn. En hey, eindelijk een echt volle cup is toch wel fijn. Maar, al mijn kleding is maat 36/38. Het is mooie kleding, helemaal mijn smaak, en zit geweldig. Met 10 kilo minder.
Ik heb het geprobeerd, echt waar. Ik heb alle modeblogs en bladen erbij gehaald. Uitgespit, en bestudeerd. De kleding gekocht en nee het misstaat niet. Het staat zelfs wel leuk. Tot ik langs een raam loop en daar iemand zie lopen die ik niet herken. Een volle vrouw. En hoe mooi ik het bij anderen kan vinden, bij mij staat slank, of zelfs dun gewoon veel beter. Het past bij de bouw van mijn lichaam, en ik hou gewoon van een strakke spijkerbroek zonder rollen. Bij Esprit hebben ze van die leuke modellen, die altijd net goed om je kont zitten, zonder er als bouwvakker bij te lopen.

shorts1
Ik heb inspiratie opgedaan bij Esprit, dus je kunt gewoon doorklikken als jij ze ook zo leuk vind!

Afgelopen week ben ik gezellig met mijn meisje, haar bio vader en zijn lieve vriendin (Kylie Jenner lookalike) gaan winkelen. Mijn dochter had wat shorts nodig, want die vind ze het lekkerst zitten. We kozen wat leuke jeans shortjes uit om te passen. De vriendin van mijn ex vond 1 wel heel erg leuk, en we gingen op zoek naar een volwassen versie. Die was er niet. Maar ze is niet zo heel lang, dus pakte ik de grootste maat van de kinderen. Ik dacht nog, daar paste ik vroeger nog wel in. Zij niet. Broekje viel zo weer naar beneden. En echt ze lijkt heel mooi gevormd, totaal niet dun ofzo. En toch kwam ze uiteindelijk op een maat 146. Mijn dochter (8) op 134. Dan heb je wel even een momentje. Hoef ik niet perse in maat 146 te passen, en heb ik die ambitie echt niet. Maar met 10 kilo minder, kan ik ook weer een lekker kort broekje aan! En ja, ik vind dat mooi!

Wat zou jij aan willen als je (weer) megaslank was?


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥  
Spread the love