10x De allerleukste cadeaus voor de bruidegom

bruidegom 10x De allerleukste cadeaus voor de bruidegom

Tijdens de voorbereidingen van het huwelijk gaat het eigenlijk bijna alleen maar om de bruid. Voor de verandering leek het mij leuk om ook even aan de bruidegom te denken!

Help! Ik ga trouwen!

Het is een mega spannende periode. Misschien woon je nog niet eens samen, of misschien al 100 jaar en doe je het eigenlijk puur voor de papieren. Maar het blijft spannend. Als je niet getrouwd bent voelt het toch altijd een beetje alsof je elk moment nog op kan stappen. Helemaal als er nog geen kinderen zijn. Eenmaal getrouwd is het toch anders.

Maar goed, de stap is gezet, en voor de bruid kunnen we altijd duizend dingen bedenken, maar wat geef je nou aan de bruidegom? Bijvoorbeeld wanneer je hoort dat je beste vriend gaat trouwen, of als je naar het vrijgezellenfeest gaat.

Leuke cadeaus voor de bruidegom

  1. Herinneringen. Klinkt wel heel cliche, maar is echt leuk. Wat deden jullie vroeger vaak samen? Doe het gewoon nog een keer. Maak samen nog echt iets om te herinneren wat jou weer bij het huwelijk betrekt. Ga desnoods skydiven ofzo. Of naar een bierproeverij.
  2. Ga mee een pak uitzoeken. Dit doen de mannen meestal alleen, of laten het zelfs aan de bruid over. Maar dit kan ook samen. Laat dan ook meteen je eigen pak aanmeten als het zo een gelegenheid wordt.
  3. Wat dacht je van t-shirts ? Niet met van die grappig bedoelde foto’s en plaatjes erop maar bijvoorbeeld extra lange t-shirts van bamboe. Die zweten minder, en staan dus top onder zijn pak. Dit scheelt zweetplekken op de bruidsfoto’s straks! 
  4. Nog iets in de categorie nuttige cadeaus: Een complete scheerset. Ik vond hele mooie sets bij manandshaving.nl waarmee de baard perfect getrimd kan worden. Of juist de baard mooi verzorgd. Wel zo fijn als die lekker zacht is tijdens de allerbelangrijkste kus!
  5. Is hij heel fanatiek met een hobby, ga een keer mee als dat kan. Wie weet is het zomaar leuk, en vind je een manier om toch weer meer tijd samen door te brengen. Vaak is dit namelijk waar veel vrienden over klagen, dat ze hun beste vriend niet meer zien zodra er kinderen zijn of een vrouw.

Ik hoop dat je dit leuke tips vind, ik hoor graag of jij er nog meer hebt?

de leukste cadeaus voor de bruidegom 10x De allerleukste cadeaus voor de bruidegom


ageology banner 10x De allerleukste cadeaus voor de bruidegom

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥