Close

10x De allerleukste cadeaus voor de bruidegom

Tijdens de voorbereidingen van het huwelijk gaat het eigenlijk bijna alleen maar om de bruid. Voor de verandering leek het mij leuk om ook even aan de bruidegom te denken!

Help! Ik ga trouwen!

Het is een mega spannende periode. Misschien woon je nog niet eens samen, of misschien al 100 jaar en doe je het eigenlijk puur voor de papieren. Maar het blijft spannend. Als je niet getrouwd bent voelt het toch altijd een beetje alsof je elk moment nog op kan stappen. Helemaal als er nog geen kinderen zijn. Eenmaal getrouwd is het toch anders.

Maar goed, de stap is gezet, en voor de bruid kunnen we altijd duizend dingen bedenken, maar wat geef je nou aan de bruidegom? Bijvoorbeeld wanneer je hoort dat je beste vriend gaat trouwen, of als je naar het vrijgezellenfeest gaat.

Leuke cadeaus voor de bruidegom

  1. Herinneringen. Klinkt wel heel cliche, maar is echt leuk. Wat deden jullie vroeger vaak samen? Doe het gewoon nog een keer. Maak samen nog echt iets om te herinneren wat jou weer bij het huwelijk betrekt. Ga desnoods skydiven ofzo. Of naar een bierproeverij.
  2. Ga mee een pak uitzoeken. Dit doen de mannen meestal alleen, of laten het zelfs aan de bruid over. Maar dit kan ook samen. Laat dan ook meteen je eigen pak aanmeten als het zo een gelegenheid wordt.
  3. Wat dacht je van t-shirts ? Niet met van die grappig bedoelde foto’s en plaatjes erop maar bijvoorbeeld extra lange t-shirts van bamboe. Die zweten minder, en staan dus top onder zijn pak. Dit scheelt zweetplekken op de bruidsfoto’s straks! 
  4. Nog iets in de categorie nuttige cadeaus: Een complete scheerset. Ik vond hele mooie sets bij manandshaving.nl waarmee de baard perfect getrimd kan worden. Of juist de baard mooi verzorgd. Wel zo fijn als die lekker zacht is tijdens de allerbelangrijkste kus!
  5. Is hij heel fanatiek met een hobby, ga een keer mee als dat kan. Wie weet is het zomaar leuk, en vind je een manier om toch weer meer tijd samen door te brengen. Vaak is dit namelijk waar veel vrienden over klagen, dat ze hun beste vriend niet meer zien zodra er kinderen zijn of een vrouw.

Ik hoop dat je dit leuke tips vind, ik hoor graag of jij er nog meer hebt?

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang