We♥CHOCOLATE! | Vlog

chocola

Hier in huis zijn we dol op chocola!! Wat het allemaal een beetje moeilijk maakt is dat vooral Keira en ik heel slecht reageren op suiker en melk. Maar pure chocola vinden we allebei gewoon echt niet lekker.

Nou is mij verteld dat ik pure chocola moet leren eten. Maar nou denk ik dat je echt wel gezond kan overleven zonder chocola, en is het echt een lekkernij en niet iets wat ik MOET eten zeg maar. Ok, behalve als ik PMS, dan moet ik, maar je snapt mij wel.

Keira kreeg dus een flink pakket met Cadbury chocola vanuit Engeland toegestuurd, en dat moest wel geprobeerd worden…

 


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥  

One thought on “We♥CHOCOLATE! | Vlog

  1. Keira Keira! Fay vond het filmpje helemaal geweldig hoor.
    En die chocolade lijkt me ook jammieeee!

Comments are closed.