15 dingen die niemand vraagt, of toch wel?

BeautyPlus 20170630210910 save - 15 dingen die niemand vraagt, of toch wel?

15 dingen die niemand vraagt. Zo een tag die ik wel moet invullen! Ik vond hem bij Maaike en ben benieuwd wat je van mijn antwoorden vind!

15 Vragen aan mij

Slaap je met de deuren van je kledingkast open of dicht?

Bij het in elkaar zetten van de kast ging het al fout, dus die deuren liggen er af. Maar eigenlijk wil ik altijd de kastdeuren dicht hebben. Ook de deur naar de badkamer moet dicht. De kamer deur moet dan weer open blijven. Net als de gordijnen tenzij ze heel licht zijn. Anders kijg ik het benauwd met paniekaanvallen en zo.

 2 Neem je mini flesjes shampoo enzo mee uit hotels?

Echt wel, daar zijn ze toch voor! Alleen als ze niet echt lekker ruiken dan laat ik ze staan.

3 Heb je ooit een straatnaam bord gepikt?

Ja, ooit op Ibiza tijdens een dronken bui. Maar volgens mij was dat een verkeersbord. Die straatnaam bordjes zitten goed vast.

4 Gebruik je to-do lijstjes?

Zonder lijstje gebeurt er weinig. Ik heb overal lijstjes voor. Op mijn telefoon, in een planner, notitieblokjes, op een board en op mijn laptop.. best sneu eigenlijk dat ik dan alsnog de helft vergeet.

5 Heb je sproeten?

Nee, wel heb ik zo veel moedervlekken dat het net sproeten lijken. Vooral mijn rug en keel zitten helemaal vol.

 6 Heb je ooit in de bosjes geplast?

Dat is strafbaar en als je de boete vergeet te betalen dan staat de politie aan je deur ook nog. Omdat je hebt geplast in de bosjes. Vertelde een vriendin ooit. Ahum.

7 Hoe groot is je bed?

200 bij 220. Rare maat, maar wel ok. Eigenlijk moeten we groter want de meiden moeten er altijd bij. We slapen op een heerlijk Eve matras, onder een heel groot zomer dekbed.

8 Ben je lui?

Nee eigenlijk helemaal niet. Ik heb wel luie dagen natuurlijk, dat ik nergens zin in heb. Maar ik ben overactief.

 9 Is er iets waar je je nu aan irriteert?

Nu op dit moment? Dat mijn dochter weer Sims4 speelt zonder koptelefoon. De dag begon al dat ik voor niks haar naar school bracht want studie dag. Op de sportschool was het te druk om echt lekker te sporten. En ik hoorde net dat het weer vanaf morgen echt ruk is. Ook zit de hond de hele tijd zichzelf te likken en dat is zo een vies geluid.

10.Kauw je op potloden en pennen?

ZO MEGA GOOR! Echt ik vind dat zo smerig. En nog erger het geluid van iemand die op zijn pen of potlood kauwt. Of op kauwgom, of überhaupt een kauw geluid. Gatver.

11.Heb je bij de padvinders gezeten toen je klein was?

Ik ben 1 x geweest omdat iedereen ging. Ballet en turnen waren meer mijn ding.

12 Kijk je nog wel eens naar tekenfilms?

Ik kijk met de kinderen mee. Ook als ze al de deur uit zijn of slapen.

 13 Tel je de treden als je de trap oploopt?

Altijd.

14 Dans je wel eens als er geen muziek te horen is?

Ja het is regelmatig een feestje in mijn hoofd. Dansen vind ik heerlijk!

15 Weet je hoe je het oliepeil van een auto moet checken?

Yup, daar was ik wel voor door tijdens het examen. De rest niet. Mega vet gezakt!

Nu weet je weer iets meer over mij! Wat zou je mij nog meer willen vragen?


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen. 
Spread the love

14 comments on “15 dingen die niemand vraagt, of toch wel?

  1. Haha! Over kauwgeluiden, smerig he? Kan daar helemaal eng van worden. En idioot dat je een boete kan krijgen voor wildplassen… Blij dat ik nooit gepakt ben 😉

  2. Leuke vragen. Ik moet zeggen dat ik niet alles gelijk kon beantwoorden. Ik irriteer me momenteel aan een blogster, met haar puberale gezwam terwijl ze ook 40 plus is, iets met ontkenningsfase?
    Goed… ik zou wel willen weten of je ook aan je net gewassen was ruikt! Echt mijn tik!

  3. Nou sommige worden wel gevraagd hoor, zoals hoe groot mijn bed is. dis van ons is 160 bij 200. En ja dat is veel te klein aangezien ook onze meiden bij kunnen.

  4. Wat een leuke vragen! 3 herken ik heel erg. Als ik het niet op schrijf vergeet ik het al snel en doe ik het ook niet.

  5. Leuke vragen en antwoorden! haha Ik kauwde vroeger mijn pennen en potloden helemaal naar de filestijnen (hoe schrijf je dat woord eigenlijk??) Tegenwoordig niet meer ..gelukkig

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: