In 2 weken weer mooie nagels

nagels mooi

Eigenlijk heb ik altijd wel hele mooie sterke nagels gehad. Ik dacht dus totaal niet aan nagelverzorging. Maar de laatste jaren worden ze toch wat minder sterk en zijn ze een beetje ribbelig. Tijd voor een nagel kuur dus! 

Trind nagelverzorging

Van de beauty bloggers had ik al vaker over Trind gehoord, dus toen ik dat merk mocht uitproberen, was ik natuurlijk erg enthousiast. Het schijnt een echt must have merk te zijn, en soms is het gewoon leuk om ook eens up to date te zijn.

Ik ontving 4 lakjes, een nagelvijl en een handcrème. De 4 lakjes zijn

  • nail repair natural
  • cuticle balsam
  • cuticle remover
  • nail balsamtrind

De unieke formule koppelt de eiwitmoleculen in de nagel stevig aan elkaar, waardoor een sterk netwerkstructuur ontstaat. Hierbij gaat het natuurlijke nagelvocht niet verloren, zodat de nagel soepel blijft. Zorgt in combinatie met de Nail Balsam voor de ultieme nagelverzorging.

Trind

Werkt een nagel kuur?

Ik ben nu ruim 2 weken begonnen met de nagelkuur.  Ik was in het begin nl net zo sceptisch als dat jij vast bent. Ook ben ik dus geen beauty blogger of expert. Ik ben gewoon een vrouw als zovelen met nagels die niet heel mooi meer zijn. Dit kan komen door ouderdom, maar ook door zwangerschappen of afwassen bijvoorbeeld. Een kuur kan dus echt geen kwaad heb ik nu begrepen.

IMG 0842 In 2 weken weer mooie nagels
de voor foto… de after is de bovenste foto!

Ik heb mijn nagels eerst verzorgt met de cuticle remover en balsam. Dit om de randjes zachtjes weg te werken. Daarna heb ik 2 weken lang elke dag de Nail Repair Natural opgedaan. En serieus, dat maakte een flink verschil. Mijn nagels zijn zachter, breken minder snel af, en ze zijn dus niet meer zo ribbelig. Ik heb ze ook goed gevijlt, waardoor ze natuurlijk ook wat gladder werden, maar door de goede verzorging ziet het er wel beter uit.

De handcrème is iets wat ik mezelf echt nog moet aanleren om dat elke avond op te smeren. Het zit nog niet in mijn gewoontes, en dit terwijl mijn moeder mij dat al zeker 20 jaar probeert aan te leren. Ze zei altijd dat je aan iemand zijn handen kon zien hoe oud hij of zij echt is. En daar heeft ze helemaal gelijk in. Ook dat fronzen.. nu mee stoppen want daar krijg je spijt van. Ik heb het allemaal op de harde manier geleerd!

nagels - in 2 weken weer mooie nagels met Trind

ageology banner In 2 weken weer mooie nagels

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥