Close
judith jasper

20 dingen over mij

Een aantal keer ben ik getagged op Instagram in de “20 dingen over mij” tag. Nou heb ik dat een paar keer in het Engels ingevuld, maar het leek mij leuk om dat eens gewoon in het Nederlands te doen. Dus.. 20 dingen over mij!

Here we go:
1 Ik heb de meest geweldige dochters in de wereld, 1 van 9 en 1 van 2.
2 Ik noem mijn vriend altijd mijn man, omdat ik vind dat ik niet meer op de middelbare school zit, en met 2 kinderen zit je meer aan elkaar vast dan een ring.
3 Wij zijn een samengesteld gezin

image

4 Ik heb wel 30 verschillende baantjes gehad van slager tot verkoopster, van vrijwilligerswerk tot gogo danseres, schoonmaakster, receptie en bij de bank cijfers invoeren, van model tot fotografe en van Hooters naar blogger.
5 Ik heb op 5 verschillende middelbare scholen gezetn. Niet vrijwillig.
6 Ik ben dol op steak. Een dikke. Ik heb ooit de 1 kilo steak gegeten in de US, zonder buikpijn, en kreeg hem gratis.
7 Ik kan een echte bitch zijn, maar ben niet vals of achterbaks.
8 Ik ga regelmatig op mijn bek. Letterlijk en figuurlijk.
10 Ik heb ADHD, PCOS en IBS.

image

11 Mijn dochter heeft ook ADHD.
12 Ik vermoed mijn kleinste en man ook.
13 Mijn man vind ik nog steeds heel sexy en krijg vlinders als ik naar hem kijk. Ik hou niet altijd van vlinders.
14 Ik kijk regelmatig series van mijn dochter af als zij al lang de deur uit is
15 Ik ben echt dol op mijn werk, en zou niets anders willen

image

16 Mijn favoriete plek is in de zon, bij de zee.
17 Ik heb 12 jaar op Ibiza gewoond, en als de meiden van school zijn pak ik mijn koffers weer.
18 Ik heb een dagelijks gevecht met mijn gezondheid en gewicht

image

image

19 Mijn nachtmerrie als twintiger was in een nette wijk te wonen, met kinderen, in Nederland, een man en een boom in de tuin.
20 Die nachtmerrie blijkt een voorspellende droom te zijn geweest die ik voor niets ter wereld op zou willen geven (ok, een ander huis wel!)♡

image

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

11 thoughts on “20 dingen over mij

  1. Heerlijk! Je bent wie je bent. I like. Leuk om meer over je te weten te komen. Ik ben nog nooit (hoe is het mogelijk?!?) op Ibiza geweest en op de een of andere manier spreekt het Huib niet aan. Ik snap er niets van en ik ga het zeker regelen voor volgend jaar. Ik denk aan een (groot) huis zodat Opa en Oma ook mee kunnen gaan. Nog tips? Locatie? Omgeving?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang