2017: mijn jaar in vogelvlucht!

Hoe was 2017 voor mij?

Eigenlijk wilde ik dit jaar het jaaroverzicht stilletjes voorbij laten gaan. Er was zoveel goed, maar ook wat een mega vreselijk kut jaar…

Deze tag is origineel van blogger Sanne van La Vie Sanne en ik ben getagt door lieve Esther van Mama is Thuis

Mijn jaar in vogelvlucht

Ik kijk met een trots gevoel terug op:

Mijn meiden!

Ze zijn allebei zo enorm vooruit gegaan. Keira is van school veranderd en is maar liefst 3 groepen vooruit gegaan qua niveau in nog geen jaar. Echt vet respect voor. Wat een verschil een goede leraar kan maken! De kleine lijkt net of ze al 100 jaar leeft met haar bijzondere wijsheden, empathisch vermogen en blik.

IMG 20171214 182745 641 - 2017: mijn jaar in vogelvlucht!

Samengesteld gezin

Mijn gezin is mijn alles, dit jaar aangevuld met kleine Stormy. We hebben op bepaalde gebieden zoals mijn gezondheid, ons huis en de stress die daarbij komt kijken echt een ontzettend ruk jaar gehad. Toch kunnen wij altijd op elkaar rekenen. Zijn wij een echt gezin met zijn vijven. Grappig ook om te zien hoe Keira haar puber acties echt op haar (stief)vader projecteert. Daarmee duidelijk bewijs wie voor haar een echte vader is.

Pink Press & Jumey

Pink Press en alle sites die eronder vallen zijn zo enorm gegroeid dit jaar! Ik ben daar echt heel trots op. En wat dacht je van Jumey? Hoeveel mensen en bedrijven ons liever hadden zien falen, en daar van alles aan hebben gedaan, is eigenlijk schandalig. Maar wij zijn er nog, beter en sterker dan ooit!

centerparcs - 2017: mijn jaar in vogelvlucht!

Ik denk met een lach terug aan:

Onze weekendjes weg!

We zijn dit jaar niet echt op vakantie geweest, maar wel vaak een weekendje weg! En dat was heerlijk genieten. Ook regelmatig dagjes weg geweest, en dat was altijd echt gezellig. Vreemd genoeg zijn onze tripjes naar het water met Stormy wel echt hoogtepunten. Zo genieten wij met zijn allen in het water en lekker zwemmen en gek doen.

De sportschool

Dit had niemand van ons ooit verwacht, maar wij zijn echt alle 4 grote fan van de sportschool! Met al die regen en kou de afgelopen zomer waren wij bijna dagelijks wel een paar uurtjes in de sportschool te vinden. Lekker even zwemmen en sporten. Het zwemmen zijn wij echt allemaal gek op, en zo gaf het echt een vakantie gevoel. Nu dat Stormy opeens niet meer alleen kan zijn is dat wel een probleem en zijn we al een paar maanden niet geweest helaas. Maar met wat training en oefenen komt dat hopelijk snel weer goed.IMG 0009 - 2017: mijn jaar in vogelvlucht!

Een aantal hoogtepunten van afgelopen jaar:

Dit was toch wel een drama jaar om eerlijk te zijn. De hoogtepunten waren dat mijn dochter eindelijk naar een goede school kon, en het daar naar haar zin heeft. De reisjes naar Portugal, Griekenland, Centerparcs en Duinrell zal ik nooit vergeten. Ook de weekendjes weg met Keira naar Eindhoven en Cas naar Tilburg.

Onze lieve hond Stormy kwam bij ons wonen. Deze hond past echt 100% bij ons gezin, net zo lief, gek en druk als wij. Mega knuffelbeest en we zijn stapel verliefd op hem!

De samenwerking met de Huishoudbeurs was ook echt een hoogtepunt voor mij, ik heb daar voor pinkpress.nl veel aan overgehouden qua contacten en echt enorm veel van geleerd. Natuurlijk zijn alle samenwerkingen super, maar ik heb niet eerder 2 dagen lang op een beurs gestaan en vloggen en bloggen tegelijk. Deze samenwerking betekende ook het begin van Jumey, dus dat is natuurlijk extra bijzonder!DSC 0597 01 - 2017: mijn jaar in vogelvlucht!

De persoon die ik het meest dankbaar ben:

Oh eigenlijk wel een paar hoor. Mijn man omdat hij soms ook dingen doet echt voor mij waar hij misschien minder blij van wordt. Mijn lieve vriendinnen die voor mij duimden toen ik het nodig had, en altijd voor mij klaar staan. Zij zijn echt een super clubje waar ik echt helemaal niet meer zonder kan! Mijn dochter Keira omdat ze eindelijk laat zien wat ze allemaal kan. Mijn dochter Miya omdat ze altijd een kopje nep koffie voor mij klaar maakt en vraagt hoe het met mij gaat. Mijn moeder en schoonmoeder omdat ze altijd voor ons klaar staan. Deze twee vrouwen zijn hoe ik mijzelf in de toekomst zie. Een mega voorbeeld. Vooral mijn moeder hoe die met haar tia’s en haar vreselijk nare familie om gaat. Het is echt een psycho familie, en hoe mijn moeder daar normaal uit is gekomen is echt bewonderenswaardig. DSC 0079 - 2017: mijn jaar in vogelvlucht!

 

Wat ik het liefst wil vergeten van afgelopen jaar:

Mijn gezondheid

DIE IS RUK! Ik baal daar echt van. Een paar maanden ging het goed, maar de rest van het jaar was echt super ruk. Met veel ziek dagen op bed. Een depressie die maar blijft sluimeren, en vreselijk overspannen. Elke dag die hoofdpijn en buikpijn, haar wat bij bosjes uitvalt, en een gezicht wat mega uitbreekt in acne. Met als hoogtepunt vandaag dat ik Dettol in mijn oog druppelde in plaats van oogdruppels.

Vriendschappen

Sommige zijn versterkt, andere verwaterd, andere weer helemaal weg. Sommige mensen verdienen een tweede kans, maar als ze bij de derde of 4de x nog steeds de boel belazeren, tja dan houd het op.

Nog meer…

er zijn nog een aantal dingen waar ik helaas nog niet over mag schrijven, maar geloof mij, wanneer het kan zijn jullie de eerste! Het is in ieder geval een grote reden om mij zwaar overspannen rond te hebben lopen.IMG 9587 - 2017: mijn jaar in vogelvlucht!

Andere dingen van 2017 die me zijn bijgebleven:

 

Romy en Savannah

Ik laat dit kopje even staan van Esther. Want ook dit heeft op mij zo een indruk gemaakt. Ik was hier echt van slag van. Wij wonen natuurlijk vlak bij Lunteren, en op school waren er best wat meiden die Romy persoonlijk hadden gekend. Dan hoor je ook andere verhalen, en maakt een nieuws verhaal opeens heel persoonlijk.

Leven en dood

Helaas moesten wij dit jaar afscheid nemen van mijn oma. Heel eerlijk was het niet de liefste vrouw van de wereld, maar voor mij en Keira was ze wel echt een oma. In ruil is er bij Jamey een hele mooie lieve baby gekomen!

IMG 20170815 WA0023 02 - 2017: mijn jaar in vogelvlucht!

Voor 2018 hoop ik:

Ik hoop dat wij dan een nieuw huis hebben in een leuke buurt! Wij gaan ook nog trouwen, dus ik hoop dat het een beetje leuk wordt… Miya gaat naar school de tweede week van januari, dus mijn wens is dat zij het super leuk vind en het heel goed gaat doen.

Graag zou ik gezonder worden, weer meer sporten, en van de depressie afkomen. Januari wordt voor mij Veganuary, dus dat houd in een 100% vegan lifestyle. Ik wil het hardlopen met Stormy uitbreiden. De hond is RAZEND snel, en trekt mij lekker mee, en dat is zo cool lekker samen hardlopen. Hij geniet er ook enorm van. Ik moet nog 15 kilo afvallen om fysiek minder risico te lopen op diabetes, en om beter te voelen, en om fijner in de spiegel te kijken, dus dat zal vast helpen!

Ook zou ik het heel fijn vinden als iedereen om mij heen weer wat vrolijker en gezonder is. IMG 9067 - 2017: mijn jaar in vogelvlucht!

 

Zakelijk

Voor alle blogs en Jumey hoop ik, nee, is mijn doel om alle inkomsten te verdubbelen. Graag wil ik samenwerkingen verdiepen, en niet eenmalig maar gewoon regelmatig met dezelfde bedrijven samen te werken. Ik wil nog steeds een boek schrijven, maar misschien hoe ik het gewoon weer bij een e-book.

 

Wat zijn jullie hoogtepunten van het afgelopen jaar? Leuk om te lezen, laat je het weten in de comments …

Mijn allerliefste lezers, jullie echt super bedankt voor het lezen, de positieve berichten, en de lieve mails. LOVE YOU!! Een heel geweldig fantastisch 2018 gewenst!!


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥ 
Spread the love

18 Responses

 1. Toch wel nog heel veel mooie momenten! En wat een leuk gezin heb jij! Voor jou een prettig nieuw jaar!

 2. Jee wat een heftig jaar, heel knap dat je de positieve momenten er wel uit kunt filteren, dat lijkt me niet makkelijk wanneer er een depressie sluimert, dus mijn complimenten daarvoor.
  Het is duidelijk te merken dat je een sterk mens bent, dus ik heb er vertrouwen in dat het goed met je komt, maar hou je grenzen in de gaten. 😉
  Heel veel succes en gezondheid gewenst voor dit en alle komende jaren! 🍀

 3. Heel leuk geschreven! Mooie en minder mooie herinneringen maar de positieve noot klinkt door. Genieten

 4. Wat een heftig jaar heb je achter de rug! Hopelijk meer mooie momenten in 2018. Ik vond het erg gezellig alle keren dat ik je tegenkwam op een leuk event, en hoop je ook in 2018 weer regelmatig te zien. Dikke knuffel!

 5. Heftig jaar achter de rug en zo te horen ook een turbulent jaar voor de boeg. Ik wens je alle geluk voor 2018

 6. Jeetje wat heb je dit mooi en openhartig opgeschreven. Ik heb je slechts een keer ontmoet bij het VTech event maar het gevoel van toen lees ik ook in dit blog. Je ben een lief en oprecht mens, met bagage maar wel een doorzetter. Spijtig te lezen dat je last hebt van een depressie. Kop op meid, een mooi en happy 2018 gewenst voor jou en je knappe gezin! X

 7. Mooi beschreven erg leuk om te lezen op naar 2018 kijk er naar uit je blogs weer te lezen

 8. Jeetje, wat een bewogen jaar! Voor het nieuwe jaar staan er wat mooie dingen gepland, leuk! De beste wensen alvast voor het nieuwe jaar!

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: