“All I want for Christmas is you” is de hartverwarmende kerstfilm van het jaar!

Meet Mariah! Het schattige meisje van All I want for Christmas is you. De kleine Mariah wil dolgraag een hondje, en dan mag ze ook nog eens mee doen met de modeshow! De liedjes worden ingezongen door Mariah Carey zelf. Een review van de hartverwarmende film, en dress like Mariah..

All I want for Christmas is you

Toen ik de trailer voorbij zag komen wilde ik ik bedoel de kinderen de film meteen zien. Mariah Carey heeft zelf een film geproduceerd met haar, of beter gezegde DE allergrootste kersthit allertijden. Het verhaal is misschien niet super origineel. Het kleine meisje Mariah wil dolgraag een puppy. En als ze er een heeft dan mag ze meedoen met de populairste meiden tijdens een modeshow.

Ze heeft haar zinnen gezet op Princess, een anti allergische poedel. Haar ouders zorgen er voor dat Santa geen pup komt brengen al wil ze nog zo graag. Plotseling komt de kleine pup Jack logeren, als ze daar goed mee om kan gaan dan mag ze Princess. Natuurlijk beleven ze samen met haar vrienden een mooi avontuur en worden ze dikke vrienden tot Mariah haar eigen Princess mag halen… De rest moet je zelf zien!

De film zit boordevol lekkere kerstmuziek en brengt je zo in de stemming! Wij hebben hem echt al een paar keer opgezet want je wordt er zo vrolijk van! Oh en nog wat, je kunt hem op DVD krijgen, maar ook gewoon bij KPN on demand!

Dress like Mariah

Over de outfits van de kleine Mariah is natuurlijk nagedacht. Ze draagt schattige maar lekker warme winterkleding. Ze draagt vooral warme sweater truien en een dikke maillot met hoge laarsjes. Precies de stijl die mijn meiden ook graag dragen. Alhoewel ze allebei verliefd waren op het kerst jurkje. Dat is namelijk ook echt favoriet hier. Een leuke sweater of een koltruitje, met een skater rokje, een dikke maillot en gympen of laarzen. De kleding was echt een beetje in stijl van de winter collectie van Noppies.

Zelfs de babykleding en pyjamaatjes waren heel schattig. Leuke onesies die toch niet al te zoet zijn. Zelf ben ik wel blij met de onesie als pyjama voor die kleintjes. Ze bewegen zoveel in bed, en vooral de kleine eindigt altijd boven de dekens. Dan is zo een onesie dus ideaal.  Normaal zie je in zo een film vaak heel ouderwetse of totaal niet gepaste kleding voor de tijd van het jaar. Deze film laat echt zien dat je er warm gekleed ook leuk uit kan zien.

Wij gaan de film nog even een keer op zetten, jij ook?


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥  

17 gedachten over ““All I want for Christmas is you” is de hartverwarmende kerstfilm van het jaar!”

  1. Ah wat een schattige film! Die lijkt mij ook wel heel leuk. En dat liedje rijdt ook altijd zo lekker in je hoofd hangen haha.

  2. Oh die ziet er super schattig uit! Ik ben stiekem vorige week al begonnen met de kerstfilms. Ik zie graag tekenfilm dus deze kan ook op het to see lijstje

  3. Nou het is een tekenfilm, dus echt veel fout kan Mariah niet doen natuurlijk 😉 Ze zingt alleen de liedjes en verteld de intro.

  4. Oh wat een leuke film. Alleen al de screenshots doen mij zin krijgen om te kijken naar de film.

  5. Ik ben dol op kerstfilms! Dit lijkt me echt een hele leuke film om lekker met het hele gezin te kijken op 1e kerstdag! Lekkere hapjes erbij, dekentje…

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: