22 Bekentenissen van mij als moeder

Dit blog kwam ik tegen op me-to-we en zij vroegen daarin om zelf ook wat bekentenissen te doen. Nou was mijn blog over mij als moeder best leuk bevallen bij jou als lezer, dus bij deze een soort van deel 2.

Durf ik alles wel te bekennen?

Ik probeer het gewoon!

 

 1. Ik ben te lief. Ik kan er niet onderuit. Maar als de meiden heel ondeugend zijn en mij dan aankijken met die stoute ogen, dan wil ik al stiekem heel hard lachen, dus dat boos zijn komt er nooit zo goed uit.
 2. Daarentegen kan ik heel boos worden. Vooral bij iets onrechtvaardig, een grote bek of als ze echt heel dom doen.
 3. Mijn kinderen vind ik de leukste en de liefste. Ik hoor soms dat je dat niet mag zeggen van je eigen kinderen. Maar echt, al waren het jouw kinderen. Deze twee meiden zijn de meest geweldige meiden op aarde.
 4. Ik hou niet zo van andere kinderen. Als ze wat ouder zijn kan ik daar nog wel mee omgaan, maar als ze klein zijn en de billen moeten afgeveegd worden… YUK
 5. Kinderen die smoezen en achterbaks zijn komen hier niet vaak over de vloer, het komt dan altijd net niet uit. Ik heb er echt een pesthekel aan.
 6. Ik koop wel eens chocola en eet het pas als de meiden slapen. Hup Feest!
 7. Om 18.00 zeg ik soms dat het al 22.00 is, BEDTIJD!! Gelukkig zijn ze heel goedgelovig, maar soms ben je gewoon zo moe!
 8. Over het algemeen droegen ze allebei de eerste 6 maanden een pyama onesie geval. De dokter gaf mij daar ooit een compliment over, en sindsdien deed ik geen moeite meer met ingewikkelde kleding dat nooit lekker kan zitten als je daar de hele dag in moet liggen.
 9. Ik heb werkelijk alle potjes geprobeerd bij allebei, maar die kant en klare zooi ging er niet. Braaf maakte ik dus zelf verantwoorde potjes.
 10. Die potjes at ik vaak zelf ook, zo at ik nog iets van waarde want tussen de middag was ik zelf te moe om iets te maken.
 11. Wassen vind ik vreselijk, vouwen nog erger en strijken begin ik al niet aan. 
  Met mijn lieve meiden

   

 12. Ik ben een echte chaoot en vergeet altijd van alles. Mijn kleinste staat dus bij de deur: mama, heb je de sleutels? Heb je je tas? Telefoon bij je?
 13. Bij keelpijn is een ijsje als ontbijt heel verantwoordelijk. Ik krijg zelf ook niks door mijn strot als mijn keel kapot gehoest is.
 14. In de zomer is een fruitijsje als ontbijt ook prima. Dat is bevroren fruit. Fruit is goed en gezond.
 15. Door mijn dochter haar medicatie te vergeten, kwamen wij erachter dat het lijkt alsof ze het helemaal niet meer nodig heeft! Voorlopig even zonder dus.
 16. Ik ben zo een moeder die voor zichzelf gaat shoppen en dan voor de meiden met tassen vol thuis komt.
 17. Zo werkt ons plan om kleedgeld te geven natuurlijk niet
 18. Ik kan heel zuinig zijn en echt op een heel low budget leven, maar het moment dat er iets van geld binnen komt voel ik mij net een miljonair.
 19. Mijn man beheerd dus mijn geld om duidelijke redenen
 20. DAAROM en OMDAT IK HET ZEG vind ik twee heel goede antwoorden op alles
 21. De wc is mijn silent retreat. Ik zit er rustig een uur. Met mijn kleding aan. Een spelletje te doen. Gewoon.even.rust.
 22. Ik vind het bloed irritant dat mijn kleintje Pieter Konijn 10000x kan kijken, maar zelf kijk ik ook Friends voor 88888x…

En nu moet ik weer racen om op tijd bij de opvang te staan!!

Wat vond jij van mijn bekentenissen? Wil je meer?Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like

 1. Nathalie - Volgmama

  Heel leuk om te lezen en sommige punten zijn echt heel herkenbaar. Mooie foto van jullie!

 2. Bouchra

  Leuk om te lezen! Heerlijk jouw eerlijkheid en erg grappig!!

 3. Nicole Orriëns

  Mijn kinderen wilden ook alleen Olvarit. Mijn hapjes bliefden ze niet….

 4. MC Kleuver

  Oh, nummer 12! Judith, ben je je sleutels niet kwijt? Haha. Zou je standaard tegen mij kunnen zeggen. Zo komen we nog eens iets te weten 🙂

 5. Laura

  Ha, ik ben ook een echte chaoot, joh. Ik ben het type student dat op school aankomt met een hele mooie brooddoos vol lekkere pasta, maar zonder vork, met 3 cursussen van de dag ervoor en het handboek van morgen…

 6. Astrid

  Hahaha, leuk dat Miya jou overal aan moet helpen herinneren, mama Chaoot :p

 7. Madelon - Meer met mama

  Wat een heerlijk artikel! Dit vind ik altijd zo leuk om te lezen haha. Nummer 7 gaat hier gewoon precies hetzelfde met precies dezelfde tijden haha

 8. Dhini

  Leuk om te lezen. Ik eet graag fruit. Lekker

 9. Dyonne Bakker

  Haha wat leuk al die bekentenissen. Ik herken me ook in sommigen. Ik ben ook heel chaotisch en hou echt niet van wassen en strijken.

 10. Fleur

  Bij mij is de WC ook mijn terugtrekplek. En ik eet graag appeltaart als ontbijt, is ook fruit 😉

 11. Sylvia

  Te leuk dit! i love confessions 😉

 12. debbie

  Herkenbaar leuk geschreven!
  (ik zal een grote lettergrootte gebruiken als ik jou was, leest wat fijner vind ik)

 13. Joni

  Hahaaa zo veel waarheden, ook hier.
  En OMDAT IK HET ZEG – classic 🙂

 14. Danielle

  Wat een leuk artikel, heel leuk om te lezen.

%d bloggers liken dit: