Close

25x zat je echt op deze info over mij te wachten?

25 Random questions. Ik werd getagged door Bregje om ook mee te doen.  Wil je dit allemaal weten over mij? Geen idee, maar anders heb ik het voor niks geschreven, dus lees even mee. 

De 25 questions tag

1. Heb je huisdieren?

Ik heb een man en twee kinderen, waarvan 1 net een puppy is en alles sloopt en in de woonkamer poept.

2. Noem 3 dingen die het dichtstbij je zijn
Op dit moment zitten mijn meisjes tegen mij aan TV te kijken, heb ik mijn tel in mijn handen en koffie naast me op mijn laptop.

3. Hoe is het weer nu?
Van dat vieze, grijze, nattige, vreselijke, net te koud voor een tshirt, te warm voor een lekkere trui weer.

4. Rij je? En zo ja, heb je wel eens een ongeluk gehad?
Nog steeds niet. Ooit wel! Ik ben al sinds mijn 18de bezig voor mijn rijbewijs, geen succes. Maar nog nooit een ongeluk

5. Hoe laat was je vanochtend wakker?
Om 7.30 door een springende dochter.

6. Wanneer heb je voor het laatst gedoucht?
Gisteravond, het is nu pas 8u..

7. Wat is de laatste film die je hebt gezien?
Dat is alweer ff geleden.. geen idee eigenlijk? Vast een rampenfilm of vrouwen drama. Ben meer van de series. CSI, NCIS, Law&Order, Bones dat soort dingen.

8. Wat staat er in je laatste smsje?
Sms? Nou mijn moeder is de enige die nog smst, dus  “veel plezier!”. Mijn laatste whatsappje daarentegen was net “hahahahaha” maar die gaat de hele dag 🙂

9. Wat is je ringtone?
Meeuwen bij de zee, voel ik me elke x een beetje op vakantie.

10. Ben je wel eens in een ander land geweest?
Joooh.. ja, ben in heel veel landen geweest op vakantie, voor werk en zelfs gewoond. Dit is het enige land waar ik mij niet thuis voel, dus ik reis het liefst zo veel mogelijk! En voor de “dan rot je toch naar een ander land” mensen, soms moet je keuzes maken die niet altijd in jouw voordeel vallen. Dit is de mijne.

Ik zal je vertellen waarom.
Al sinds ik heel klein was, namen mijn ouders mij mee naar Ibiza. Toen ik een jaar of 16 was ben ik daar begonnen als propper in de zomer, en met 21 ben ik daar full time gaan wonen. Daar heb ik ook tot mijn 33ste gewoond. Mijn dochter is daar geboren, en toen ze 2 was, ben ik weggegaan bij haar vader. Het slimste was natuurlijk terug naar mijn ouders in NL. We hebben toen samen nog 3 jaar ongeveer in NL gewoond, en toen zijn we weer terug gegaan. Helaas kreeg mijn moeder een beroerte, en zijn we weer terug in NL.

Wonen in Ede

Sinds 2 jaar wonen we dus samen in een stad/dorp, nieuw gezin, nieuw huis. Ik zou deze aanwinst voor geen goud willen missen. Met zijn 4tjes zijn we precies hoe het moet zijn. Mijn man (ok dat trouwen komt nog, maar vriend klinkt zo alsof ik 22 ben) is de liefde van mijn leven, en mijn meisjes zijn de meest geweldige meisjes op aarde.

Hun lachen, hun knuffels en vooral de liefde die je voelt als je ons samen ziet, dat is mijn geluk! Ook mijn werk is mega leuk. Elke dag leer ik weer wat nieuws. Ik maak mijn eigen uren, behalve als ik een opdracht heb natuurlijk, maar ik werk full time, en ben full time bij mijn kindjes en gezin. Kost wat planning waar ik niet goed in ben, maar kijk, de meisjes liggen allebei op bed, dus ik kan lekker verder tikken.

 

Perfect happiness zou je zeggen dus…

Bijna…

Nog steeds heb ik elke dag heimwee naar Ibiza, en kan ik niet wachten om daar weer ooit te wonen. Het zal voor mij altijd “thuis” blijven. Gelukkig is mijn partner het wel met mij eens, en mijn oudste dochter gaat liever vandaag dan morgen. Dus ooit zal het er wel weer van komen.

Tot die tijd.. probeer ik elke dag iets te vinden wat mij blij maakt. Ik probeer niet te denken aan die constante grijze lucht, aan de kille mensen op straat, of dat we niet gewoon even lekker op het strand kunnen rennen. Dat mijn kleine baby niet elke dag even lekker in het zand kan spelen, of in het gras kan zitten zonder meteen een long ontsteking op te lopen. Dat mijn grote meisje hier voor iedereen te druk en luidruchtig is.

Maar ik denk wel veel aan op het strand zitten met warme chocomel en samen de zon onder zien gaan. Aan mijn vriendinnen. Aan de heerlijke geur voor pijnbomen, rozemarijn en tijm.. aan de bloei van de amandelbloesem in de lente.. Want dat maakt me weer heel gelukkig!

Tot die tijd maak ik het beste van wat ik heb, want ik heb het toch maar goed!!

11. Hou je van sushi?
Ja! Ben dol op sushi! Eigenlijk meer op sashimi, maar evengoed mmmmmm!

12. Waar doe je boodschappen? 
Echt willekeurig. Was ik vroeger een echte AH snob, nu verblijd ik ook andere supermarkten met mijn bezoekjes waar ik als eerste het koffie automaat zoek, mijn oudste naar de vleeswaren rent voor samples alsof ze haar uit een hongerland hebben gehaald, en waar de kleine niet bij wat voor dansend lawaai ding weg te krijgen is. Tenzij ze mooie glimmende glazen potten of flesjes ziet. Mooi zijn die. Vallen ook zo mooi.

13. Heb je ooit medicijnen geslikt om eerder in slaap te vallen?
Ja, en wel meer dan ooit ook. Ik ben een echte nachtbraker. En meestal val ik na een week wel vroeg in slaap een keer, maar soms duurt het te lang.

14. Hoeveel broers en zussen heb je?
Ik heb een geweldige oudere broer van mijn moeder en een oudere zus van mijn vader. Zij zijn even oud 🙂

15. Heb je een computer of een laptop?
Ik heb 2 laptops, 1 voor te bloggen en 1 voor foto’s bewerken enzo.

16. Hoe oud wordt je op je volgende verjaardag?40
Overslaan deze vraag, snel doorlezen.. want ik word 40! Echt waar V E E R T I G ! Ik kan het nog steeds niet geloven. Ik vind het echt heel oud. Mensen van 40 hebben rollators en zeggen 40 is het nieuwe 20. Ja 20.2.0 het is gewoon oud.

17. Draag je een bril of lenzen?
Een bril en lenzen. Ik ben zo kippig als wat.

18. Verf je je haar?
Ik ben mega grijs! Natuurlijk! Alhoewel ik op school (vmbo-uv) al begon met verven, elke week nieuw kleurtje testen in de les.

19. Wat ben je van plan vandaag te gaan doen?
Veel te lang in de trein zitten, naar een feestje van mijn dochters beste vriendinnetje. Gelukkig is haar moeder 1 van mijn liefste vriendinnen. Dan weer naar huis en heb ik een berg werk liggen wat af moet.

20. Wanneer heb je voor het laatst gehuild? 
Gisteren. Ik zit volgens mij al in de menopauze. Koorts, koud, warm, en zooooo veel huilen. Om alles voel ik de tranen komen, en ben de hele dag mijn leven aan het overdenken. Echt dramatisch. Ik ga nu weer even huilen.

21. Wat is je favoriete pizzabeleg?

Extra veel kaas en pepperoni

22. Eet je liever een hamburger of een cheeseburger?
Vind allebei niet geweldig. Als ze er maar geen sausjes of uien ofzo opdoen. Dan eet ik ze wel eens, en daarna altijd spijt want zijn nooit zo lekker als ze ruiken. Maar al die vragen over eten, nou heb ik echt mega honger!

23. Heb je wel eens een nacht doorgehaald?
hahaha heb je wel eens hele nacht doorgeslapen is een betere vraag. Maar goed. Op mijn 14de ging ik naar mijn eerste rave, een paar jaar later verhuisde ik naar Ibiza waar ik tot 8u in de ochtend werkte, dan nog naar feestjes of het strand.. sinds ik moeder ben slaap ik meestal netjes rond 2 uur wel. Echt vroeg slapen lukt me niet zo vaak.

24. Wat is de kleur van je ogen?
Een mix van zeeblauw met kanariegeel. Gewoon groen dus.

25. Kan je het verschil proeven tussen pepsi en coca cola?
Pepsi is toch geen cola, doe normaal. En nee lieve mensen van de Lidl, ik doe niet mee met de actie. Ik geloof er niks van!

Zo nu weet je echt te veel nutteloze informatie over mij. Wat zou je nog meer willen weten?

25x feiten over mij

  1. Van single mama naar verloofd: mijn vragen aan Judith.
  2. Hoi, ik ben Judith en ik ben telefoon verslaafde
  3. Pink Press Diaries | Dit was februari!
  4. Pro body positivity, maar stiekem een minderwaardigheidscomplex
  5. De body positivity tag | Hoe lekker zit jij in je vel?

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

3 thoughts on “25x zat je echt op deze info over mij te wachten?

  1. Goh je ziet er nog goed uit voor 40… Hahahahaha nee geintje!!! Ja nee niet geintje, maar uh… ja je snapt wat ik bedoel!
    40 is het nieuwe 30 toch? Leuke random facts!

  2. Ha, leuk om te lezen weer Judith! 40 is niet erg hoor. Het klinkt ouder dan dat het is. Haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang