Close

3 Jurken – 3x anders voor de meiden. Een foto reportage

Wij hier thuis zijn dol op jurkjes, maar dat weet je inmiddels wel. Ik mocht weer leuke meisjes jurken uitzoeken, en zelfs Keira is nu weer helemaal om! 

kixxonline-9Met dit weer heb je natuurlijk geen zin in flinter dunne jurkjes. Maar hoe lekker zijn de sweater jurken? Zelfs ik draag die graag. een dikke maillot erbij, een paar warme laarzen of leuke sneakers erbij en je bent klaar. Simpel, en je ziet er dan wel meteen leuk uit zonder kapot te vriezen. Wij gingen dus naar de vernieuwde kinderkleding shop van Kixx-online, en die is echt heel mooi geworden! Je koopt daar echt zulke leuke meisjes kleding.

kixxonline-23
Samen poseren is altijd humor thuis, dus een kleine behind the scenes 😉
babyannabelle-1
Niet slim om Miya een pop en een jurk tegelijk te geven, want die liet ze niet meer los. De jurk is lekker gevoerd van binnen, en heeft een lief gouden riempje. Op de voorkant is een ballerina omdat Miya graag op ballet wilt.
kixxonline-21
Keira is dol op grijze kleding, maar dan wel met een meisjes achtige touch. Jurkjes zijn daar ideaal voor natuurlijk.
kixxonline-19
Deze jurk is ook weer van lekkere sweater kwaliteit. Warm, en toch heel lief. ze vind hem ook heerlijk zitten. Het heeft een zacht roze gloed over het grijs, dat zie je niet hele goed, maar wel in real life zeg maar.
kixxonline-27
Vooral het zakje vonden wij een erg leuk detail. Maakt het wat sportiever, maar breekt ook het grijs.
kixxonline-7
Dit is toch zo een mooi jurkje!! Hij is van dat dikke materiaal waar ze ook surfkleding van maken. Kreukt dus nooit! Heel mooi voor de feestdagen, maar ook met een lekker vest en dikke maillot bijvoorbeeld.
kixxonline-8
Keira is dol op poseren, dus er kwamen wat extra foto’s bij. Overigens heeft ze hier alleen lipstick op, en verder geen make-up! We hebben de jurken trouwens hier besteld.

Wat vind jij van de jurkjes? Lief toch?

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang