Close

3 tips voor het gebruik van wit behang in je huis

Wit behang, op het eerste gezicht lijkt het allemaal vrij saai, maar wist je dat het ook heel tof en spannend kan zijn? Een licht interieur doet namelijk lekker fris en helder aan en dat is goed voor jouw humeur. Wil je nu graag wit behang in huis, maar heb je geen idee hoe? Of ben je je nog aan het oriënteren en weet je niet zeker of wit behang wat voor jou is? Wij geven jou 3 tips voor het gebruik van Wit behang in jouw huis!

Een huis is heel persoonlijk en dien je dan ook zo in te richten. Gelukkig heeft iedereen hier zijn eigen idee van, waardoor een huis ook echt een thuis wordt. Wanneer je iets anders wilt kan het dan ook best lastig zijn om verandering aan te brengen, want waar kies je voor? Hoe gaat het eruit zien en geeft het dat gevoel dat jij nastreeft?

1. Ga op onderzoek uit

Voordat je Luxe behang gaat bestellen en aan de slag gaat is het belangrijk om je eerst goed te oriënteren. Heb je al een ideee wat je wilt? Werk dit dan uit met bijvoorbeeld een moodboard. Bekijk welke soorten behang er zijn en welke kleuren wit. Wit heeft namelijk ook heel veel verschillende tinten en ze zijn lang niet allemaal hetzelfde. Sla allerlei mooie plaatjes op en ga vervolgens kijken waar je jouw ideale witte behang kunt bestellen. Kijk eens bij Arte behang, die hebben een prachtige selectie om inspiratie op te doen.

2. Kies voor 3D behang

Mocht je een regulier wit behang wat saai vinden, dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een 3D behang . Dit was jaren geleden echt trendy en tegenwoordig komt die trend weer helemaal terug. Je ziet het ook steeds meer terugkomen in woonprogramma’s op tv en in interieurtijdschriften. Met een 3D behang maak je de ruimte echt uniek en heb je tevens een mooie blikvanger zonder dat deze teveel opvalt. Doordat het om een wit behang gaat valt die 3D print helemaal niet op en is het heel subtiel.

3. Style af naar jouw smaak

Is jouw keuze voor een wit behang definitief en heb je het al aan de muur? Dan is het tijd om af te stylen. Een witte muur zonder ook maar iets ervoor of eraan is geen gezicht, dus ga op zoek naar mooie muurdecoratie voor ertegenaan. Gaat het om een kleine muur? Dan kun je beter kiezen voor iets kleins of de decoratie richten op iets naast de muur, bijvoorbeeld een kastje met deco op. Zet er bijvoorbeeld een mooie vaas op met daarin een droogbloemenboeket. Helemaal hip!!

Geniet van jouw witte behang!


Lees ook:

About Betty

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang