Close
3d vloer poster

Interieur | Verander een kamer met een 3D vloer poster

Je kent toch wel die mooie 3D straattekeningen? Moet je voorstellen dat het ook in huis kan. Vooral in kinderkamers of bijvoorbeeld de wc kan een 3D vloerposter erg leuk zijn. En het leukste is dat het ook nog eens bizar cheap kan zijn!

3D Vloer poster

Mijn meiden en ik kunnen echt zo lang blijven staan altijd bij die straattekeningen. Het is gewoon bizar hoe mooi dat kan. Of hoe echt het soms kan lijken. Heel gaaf. Dus toen we weer eens bij ome Ali op bezoek waren ging ik even zoeken naar een 3D vloerposter of sticker.

En oh wat is er een mega collectie! Van dolfijnen die uit het water springen, tot ravijnen, een mooie tuin.. Of wat dacht je van een grasveld ergens in de bergen, of de zee met een zandstrand? Het kan allemaal. Ook leuk zijn die aquariums voor in de WC bijvoorbeeld. Te grappig.

Als je de stickers op je vloer wilt is het wel handig dat je of laminaat, PVC, of tegels hebt (dat laatste is minder mooi omdat je die voegen dan ziet). Dan blijven de stickers beter zitten. Vooral als je gewoon strak PVC hebt op de grond (soort van zeil wat gewoon niet zo snel scheurt, waterbestendig is en makkelijk schoon te maken) dan heb je de sticker ook zo weer af als je dat zou willen. Zonder de vloer te beschadigen.

Het is even een werkje, maar dan heb je ook wat. check hieronder de Pinterest inspiratie. De stickers zelf zijn van ook van PVC, sterk materiaal dus wat niet snel scheurt.

3D op de muren

Een tijdje terug hadden wij in de woonkamer zo een mega grote 3D poster. Het huis was altijd zo ontzettend donker, dat het effect wat minder was dan wij hoopten. We hadden zeg maar uitzicht op Malibu beach. Op zich was het wel leuker dan tegen die donkere straat aan te kijken. Nu in dit huis past het gewoon niet zo, maar ik zou wel in mijn kantoor nog een mooie deurposter willen. Ik heb zo een lelijke grijze standaard deur en volgens mij wel gaaf voor foto’s ook als ik er een mysterieuze doorgang van maak.

Sinds wij hier wonen hebben wij eigenlijk nog weinig opgehangen. Maar vooral Miya wilde iets voor boven haar bureautje. Wij hebben dus een hele mooie eenhoorn poster uitgezocht.

Deze poster is van Ome Ali!

Dat is toch super bijzonder? Ik vraag mij nu al af wat voor fantasie spelletjes hierbij komen?

Wat vind jij van 3D posters en stickers?

3D vloerposter

Dolfijn

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang