Close

4 dingen die een man echt wil op Vaderdag(of verjaardag)

Elk jaar weer zit ik me rot te bedenken wat ik nou moet halen. En ja dat ene leuke setje wat ik voor hem uit mocht kiezen, telt natuurlijk niet echt. Hij is niet echt een knutsel man ofzo, dus wat moet ik dan halen?

De ideale vaderdag cadeaus

Op zijn verjaardag of met kerst is hij hier ook vast blij mee hoor… Bij nader onderzoek onder een aantal vaders, bleken deze “cadeaus” wel het meest populair:

Sex

Inkoppertje natuurlijk, maar ja, dat willen de meeste mannen wel. Zij worden daar blij van, en als je nou ook nog eens een spannende positie doet die je normaal niet doet, dan heb je weken lang een heel blije man thuis. Met een beetje inzet kun je na een kwartier al je wijntje pakken en Netflix aanzetten. Bingo.

Film en Pizza

Of taco’s, of een dikke 3 kilo steak. Wat hij echt lekker vind in ieder geval. Haal zijn favoriete bier of ander drankje erbij, en je hebt een happy camper thuis. Deze tip kun je ook in de ochtend uitwerken met de kinderen. Dan maak je een MEGA ontbijt voor hem klaar. Wij doen vaak een typisch Engels ontbijt met ei, bacon, bonen, hash browns, toast, tomaat en een flink glas verse jus. Een leuke film op die we allemaal kunnen kijken, en lekker met zijn vieren op bed blijven hangen.

Slapen

Ze zijn natuurlijk moe, de hele week hard gewerkt, elke nacht met de kinderen opgezeten, het huishouden, en oh wacht dat was ik. Nou ja, ze zijn natuurlijk hartstikke moe. Dus maak een lekker kopje koffie, en laat hem nog een paar uur in bed doorbrengen. Ondertussen kun je met de kinderen nog een leuk cadeautje voor papa knutselen.

Hobby

Heeft je man een hobby waarvan je normaal eigenlijk niets wilt weten? Wat je vreselijk irriteert? Vandaag is de dag om daar niets over te zeggen. Laat hem lekker de hele dag aan zijn hobby zitten. Ga jij iets anders leuks doen. Of als je het aandurft… doe mee met de hobby!

Ik wens je alvast een hele fijne vaderdag!

4 Originele cadeaus voor de man
4 Originele cadeaus voor de man

Lees ook:

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang