profiel - Voor ik 40 ben wil ik nog...
Mama,  Persoonlijk,  simpel leven

Voor ik 40 ben wil ik nog…

Voor veel van jullie klinkt dit dus nog alsof je nog heel veel tijd hebt. Ik heb echter nog maar 3 maanden… Nog 3 maanden en een beetje, en dan ben ik echt 40. Van middelbare leeftijd. Ik dus.. Van middelbare leeftijd.

..Zo veel mogelijk onzin uit mijn leven

Zoals je misschien hebt gemerkt, is er een blogger met haar blogs van Pinkpress af. Te vermoeiend, te dubbel en te veel. Jammer, want leuke blogs. Maar niet heel blog handig.

Zo ben ik net zo drastisch met vriendschappen. Geen tijd meer voor negativiteit, en heb besloten dat allemaal op een waakvlammetje te zetten.

47fb2166d9ac2141 640 focus - Voor ik 40 ben wil ik nog...

… Meer werken, meer focus

Ik doe altijd 6000 dingen tegelijk. Ik heb er nu 5997 geschrapt, en ga op de rest mijn focus neerleggen. Dat betekent dat ik wel gewoon veel meer ga werken dan ik al deed, maar dit keer ligt er een focus en dus zal dat allemaal veel beter gaan. Mijn passie ligt bij het schrijven en fotografie, en voeding. Daar hou ik het even bij.

… BOOST!

Ja eng maar waar, ik begin maandag bij Boost! Mijn eigen online personal trainer. Ik kreeg net al schema’s en doodenge video’s.. Maar die 10 kilo moet eraf, en wil op mijn 40ste verjaardag een super selfie met iets van abs in plaats van wat er nu hangt.

… Meer tijd voor mij

Klinkt grappig uit mijn mond, want dat is al heel erg lang geleden. Maar ik ga er aan werken!!

… Mijn rijbewijs halen

Staat al sinds ik 18 ben op mijn to do list, dus geen lijstje compleet zonder deze. Ga ik het halen? Nope, waarschijnlijk niet. Maar als ik hem van mijn lijstje af haal komt het er nooit meer van.

6ab877295604f683 640 holiday - Voor ik 40 ben wil ik nog...

… Op vakantie

Ja juist, ik ben al weer veel te lang in Nederland, en ga dus dit jaar nog op vakantie. Heerlijk een weekje de zon in, heel veel zwemmen en vooral niets moeten.

… Nog meer bloggen

Alleen dan krijg je veel meer reviews over anti rimpel crèmes, shampoo voor oude vrouwen, en nog meer feitjes, tips en dingen die je niet meer mag doen na je 30ste. Ik ga op onderzoek uit, en kijken of 40 echt het nieuwe 20 is. Ik geloof er niets van, maar we zullen het meemaken. In mijn beleving is 40 namelijk bejaard, en ik kijk stiekem al naar roze rollators en van die grappige autootjes.

…Veel meer!!

Ik wilde voor mijn 40ste 2 huizen gekocht hebben, dat is niet gelukt, dus die verzet ik naar mijn 50ste. Ik wilde weer op Ibiza wonen, ook dat is niet gelukt, maar komt wel binnen 10 jaar ongeveer. Ik wilde eigenlijk al getrouwd zijn, maar ben verloofd, dus er is nog hoop voor volgend jaar.
Het is mij gelukt om bewust thuis te kunnen blijven en werken, ik doe het werk wat ik dagelijks met heel vele plezier doe, ik geniet er van dat ik in bed kan blijven als ik ziek ben, en dat ik de meisjes lekker kan verzorgen als zij thuis zijn. Ik baal soms dat ik lange nachten doorwerk, maar dan vind ik de stilte weer heerlijk.
Ik vind het eng om mee te maken dat mijn lichaam zich niet meer hersteld zoals het dat vroeger deed, dat mijn haar dun word en uitvalt, dat rimpels niet meer weg te vegen zijn, dat er bijna niet meer tegen die grijze haren op te verven is. Ik ben dankbaar dat ik weer achter mijn meisjes aan kan rennen, en nog steeds win met touwtje springen.

c28a73a501562470 640 40 - Voor ik 40 ben wil ik nog...

Mijn blogcijfers wil ik wel verdubbelen voor ik 40 ben, en net als in het begin van mijn blog, weer naar veel meer events toe!

Dus kom maar op 40!! Ik ben er klaar voor!

Volg mij!

Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo
img 20180308 204700 300 - Voor ik 40 ben wil ik nog...
Volg mij!

Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen. 

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo

14 Reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: