40&Fabulous!

Ik heb nog een beetje een issue met het 40 worden. In mijn ogen is dat echt wel een leeftijd dat mensen je oud vinden enzo. Ik kan nog steeds niet geloven dat mijn schoolvriendinnen al over de 40 zijn. Wat maakt mij dat dan?

40fabulous40&Fabulous

Om er een beetje mee om te leren gaan, probeer ik het van alle kanten positief te benaderen. Make-up en andere beauty tips pesten, de etiquette voor 40 jarigen bestuderen (ja die is er)en veel vrouwen benaderen die dit al meegemaakt hebben. Het leek mij erg leuk om dat in blog vorm te hebben, zodat jullie er misschien ook wat aan hebben.

Annette  is de eerste in de lijn van geweldige vrouwen die hebben toegezegd om mee te doen:

40 and I love it.

Sterker nog, ik ben inmiddels al 44 J. Ik heb totaal geen probleem met ouder worden. Nooit gehad en ik niet nu ik voorzichtig al richting 50 kan kijken geloof ik niet dat ik daar depressief, verdrietig of in ontkenning van zal raken.

Ik heb op vrij jonge leeftijd (ik was 25) mijn eerste kind gekregen en die is dus nu alweer bijna 20. Ik heb ook een dochter van 17. Het ‘opvoeden’ is dus wel een beetje voorbij en dat betekend dat ik lekker veel me-time krijg en ik geniet daar enorm van. Ik heb mijn kinderen grotendeels alleen opgvoed en dat zijn echt wel tropenjaren geweest zowel financieel als lichamelijk. Maar nu mag ik de vruchten gaan plukken en kan ik gaan en staan waar ik wil.

Ik ben ruim 1,5 geleden een blog gestart gewoon omdat ik het leuk vind om al die dingen te delen die het leven zo leuk maken (voor mij dan he?!) met de nadruk op beauty en huidverzorging. Ik zit heerlijk in mijn vel, heb leuk werk, fijne kinderen dus en een mooi huis. Ik ben zeer content.

Merk ik dan aan niets dat ik ouder wordt? Natuurlijk wel. Ik werk full-time en op vrijdag ben ik echt op. Ik lig dan vaak al om 9 uur half 10 in bed, ik kijk dan nog wel wat tv of ga lekker lezen maar spreek bij voorkeur met niemand af. Ik ben gewoon gesloopt aan het einde van de week en dat was ‘vroeger’ wel anders natuurlijk want dan begon de week pas op vrijdag (bij wijze van spreken).

Ook heb ik wat last van hormonale schommelingen en volgens de huisarts kunnen het toch echt de eerst symptomen van de overgang zijn (met name last van nachtelijk zweten). Ach ja, we gaan het meemaken. Ik ben optimisch van aard dus ik zie er niet tegenop, schouders eronder en gaan (met die banaan).

Wil je meelezen op mijn blog? Dat kan op www.annagesgracefully.com Ook heb ik een Facebook pagina en kun je me volgen via Instagram. Let’s stick together sisters!

Annette


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥  

3 gedachten over “40&Fabulous!”

  1. Leuk artikel! Zelf ben ik in januari 40 geworden. Ik geef eerlijk gezegd ook niet echt om mijn leeftijd, maar ik heb wel het geluk dat ik eigenlijk altijd jonger word geschat. Kinderen of een partner heb ik niet, ik leid sowieso een heel ander leven dan de gemiddelde 40-jarige.

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: