Close
judith 42 jaar

En toen was ik opeens 42 jaar.. Happy Birthday to me!

Ik ben 42 jaar.

Gisteren was ik nog 24. Ik zweer het je. In mijn hoofd ben ik ook nog niet veel verder. Maar mijn lichaam? Mijn lichaam is inmiddels 60. Daar moeten wat kilo’s en wat jaartjes, zodat ik met 42 jaar in topshape weer ben en voel! 

Hallo mevrouw van 42 jaar

Kijk, aan dat gemevrouw van al die twintigers was ik inmiddels gewend. Maar nou kreeg ik laatst een mailtje of ik mij wilde aanmelden voor een praatclubje van middelbare vrouwen. Die zijn vaker eenzaam. Ik denk dat die niet vaker eenzaam zijn. Wij zijn volgens mij meer in een een periode van fuck iedereen met zijn gezeur de hele dag en geef mij even een uurtje voor mezelf. Moet je nog naar dat geratel over al die klachten horen ook.

Die klachten lezen we wel over op mijn blog toch lieve dames van middelbare leeftijd? En nog wat, op die clubjes serveren ze thee. Geen wijn of een lekkere gin tonic. Nee, thee. Nou vind ik thee heerlijk, maar als ik moet luisteren naar vrouwen die op zeker 20 jaar ouder lijken en zich voordoen dan ik, dan heb ik echt wat sterkers nodig. Needless to say, ik ga niet naar het praatgroepje.

Ik zeur wel lekker hier!

Want tja, hoe je het ook bekijkt, dat lichaam werkt niet zo vrolijk meer mee. Dat koppie ook niet. Nou was mijn lichaam al langer in staat van overgang door de PCOS, dus dat komt wat minder hard aan. Maar als je dan gaat van 2 maanden geen menstruatie, naar 3 weken onafgebroken, dan weet je dat het nu echt zover is.

Haar wordt dunner en zonder extentions of een weave is het gewoon een dorre ellende. Nou kan dat ook wel een beetje door de stress van de afgelopen maanden komen, dus ik hoop dat straks met wat minder stress en betere vitamines als die van Oenobiol (die ik binnenkort mag testen), mijn huid en haar weer wat opknappen! Tot die tijd heb ik weer een weave gehaald. Kijk, ik mag er dan niet altijd uitzien of ik heel ijdel ben, diep van binnen ben ik dat toch wel.

Nou, ik ga mijn verjaardag lekker vieren met inpakken en genieten van ons nieuwe huis snel! Zou je meer willen lezen over de overgang (niet de menopauze, die komt pas over 8 jaar heb ik begrepen?) en andere dingen die bij deze leeftijd horen?

 

 

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

14 thoughts on “En toen was ik opeens 42 jaar.. Happy Birthday to me!

  1. Als nog gefeliciteerd enne jij bent toch gewoon 18 😉 Hoe gaat het inmiddels met de verhuizing? x

  2. Gelukkige verjaardag en veel sterkte met de overgang, wist zelf niet dat het er zo heftig aan toeging maar zo leerde ik weer wat bij!

  3. haha heel leuk artikel! gefeliciteerd en gelukkig wordt iedereen ouder ;). scheelt weer

  4. Nou je hebt helemaal niets te klagen hoor, happy face en straalt als geen ander, dus het is maar hoe je het bekijkt

  5. Práátgroepjes voor middelbare vrouwen die eenzaam zijn? Wat een hel… Ik ben blij met elke eenzame minuut.
    Wat een heerlijk herkenbaar stuk. Proficiat en nog vele jonge jaren 🌟

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang