Close

5 Fashion looks voor lente 2019

Als blogger volg ik natuurlijk de mode op de voet. Het is niet dat ik mij er ook slaafs naar kleed, maar ik vind het leuk om te weten wat in is en wat niet. Deze lente zijn de grootste trends baby blauw, vloekende printjes, een roze pak, tie dye en gebleekt denim. Hoe je dat kan mixen met je eigen kleding lees je hieronder

Baby Blauw

Niet alleen meer voor baby jongetjes dus. Het is ook voor volwassen vrouwen. Team een babyblauwe sweater met een knielange wijde rok, of op een skinny jeans met sneakers. Jurken en blouses staan erg lief en vrouwelijk in baby blauw. Weet je wat grappig is, een man in een blauw overhemd wordt gezien als erg zakelijk. Wij vrouwen kunnen er dus zakelijker uit zien met de baby blauw fashion statement.

Vloekende prints

Dit is best een moeilijke trend. Kinderen komen hier al jaren mee weg, maar voor volwassenen is het net te misschien. Als je een beetje in het zelfde kleuren thema blijft is het al minder heftig. Of probeer het bijvoorbeeld met accessoires. Als je het leuk vind en je kunt het hebben, ga dan lekker los. Niet meer nadenken of het wel past qua kleur en print. Wat een rust!

Roze pakken

Pakken en vooral in het roze slaan helemaal door dit seizoen. In alle kleuren roze ook. Het is lief door de kleur, maar weer sterk en krachtig doordat het een pak is. Draag het met een wit t-shirt en witte gympen voor een casual look. Of een strakke blouse en hoge hakken. Alleen de broek met weer een sweater of de blazer op gebleekte jeans, dan heb je weer twee andere trends erbij te pakken zonder enige moeite. Een blazer is sowieso een must. Het maakt elke outfit echt af.

Tie Dye

Tie dye was in mijn jeugd helemaal je van het. En ik liep vooraan. Ik geloof dat ik elk kleding stuk wel in de bleek heb gelegd, ik was er ook echt goed in! Oh dat is wel leuk trouwens om in het weekend te doen. Ik maak dan even een tutorial met de meiden. Je kunt zoveel leuke dingen doen met tie dye. Een oud shirt is dan binnen no time weer helemaal fashion. Een lange rok staat heel erg bohemian in tie dye en super voor alle hippy markten of naar het strand.

Gebleekt spijkerstof

Denim never goes out of fashion. Het wordt elk seizoen opnieuw uitgevonden. Er is altijd wel iets nieuws met denim. Dit seizoen kun je combineren met verschillende tinten denim, en vooral de lichte denim was op elke runway wel te zien. Je kunt een oude jeans pakken en die helemaal upgraden naar 2019 met wat bleek, een steen en glitters zoals je bij Balmain kon zien.

Grappig, als je al deze trends bij elkaar zou aan doen ben je toch weer terug in de jaren 70..

Wat vind jij van de mode voor lente 2019?

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang