romantisch weekend - 6 Leukste plekken voor een romantisch weekend weg
Op reis,  simpel leven

6 Leukste plekken voor een romantisch weekend weg

Het is altijd belangrijk om aan je relatie te werken en een romantisch weekend weg kan daar altijd bij helpen. Een romantisch weekend samen weg is daarom eens per jaar echt een aanrader. Zorg dat de kinderen bij opa en oma blijven voor een weekend en ga er gezellig samen op uit. Maar waar ga je dan naartoe? Er zijn super veel opties en daarom deel ik vandaag de 6 leukste plekken voor een romantisch weekend weg.

Parijs

Natuurlijk mag Parijs in dit lijstje niet ontbreken, de stad van de liefde is zeker een leuke bestemming voor een romantisch weekendje weg. Je kunt met de Thalys gemakkelijk voor een aantal dagen naar de stad reizen. Alle romantische plekken bezoeken is erg leuk. Alleen al het taaltje maakt dat een romantisch weekend gegarandeerd is.

Antwerpen

Ook een bestemming in het zuiden, maar een stuk dichter bij huis. Antwerpen is een sfeervolle stad, die erg leuk is voor koppels. Je kunt er namelijk geweldig genieten van de prachtige statige gebouwen en ’s avonds van de verlichting door de hele stad heen. Een leuke tip is om naar de MAS te gaan, hier kun je gratis helemaal naar boven en heb je een goed uitzicht over de stad.

Istanbul

Deze prachtige grote stad ligt in Turkije. De ene helft van de stad ligt in Europa en de andere helft in Azië. Hoe bijzonder! Je vind hier een mega grote bazaar met duizenden winkeltjes en marktkraampjes. Je kunt overal lekker eten van heel intiem tot groots en overdadig. Het is er modern maar ook nog heel authentiek. Ook heb je er 3 voetbalclubs. Jij naar de bazaar en hij naar het stadion. Vergeet niet dat je een Visa voor Turkije nodig hebt om naar Istanbul te kunnen gaan.

Ik raad je aan om hier te kijken voor actueel reisadvies naar Turkije.

Maastricht

Limburg geeft mij altijd een optimaal vakantie gevoel, de heuvel, het bourgondische eten en de heerlijke biertjes op het terras. De eeuwenoude gebouwen in Maastricht zijn een goede achtergrond voor een romantisch weekendje weg.

Veluwe

Midden in het land hebben we ook een prachtige bestemming voor een romantisch weekendje weg. Je kunt uren samen wandelen of fietsen tijdens een goed gesprek. Voor veel mensen is de Veluwe ook op goede afstand, je hoeft natuurlijk niet iedere keer naar Parijs. Op de Veluwe is ook genoeg te doen voor tijdens een romantisch weekend weg.

Texel

De Waddeneilanden zijn natuurlijk erg uniek en ook daarom erg leuk om te bezoeken tijdens een romantisch weekend weg.  Mijn persoonlijke favoriet is Texel, het eiland is te bereiken met de auto maar je kunt er ook geweldig fietsen. De stranden op het eiland zijn heerlijk en zorgen ervoor dat je even helemaal tot rust kunt komen.

Antwerpen Istanbul Veluwe Texel Maastricht Parijs Lekker een weekendje weg - 6 Leukste plekken voor een romantisch weekend weg


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen. 

8 Reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: