Bij een bachelorette feest ga je natuurlijk niet met lege handen naar huis, daar horen memorabele cadeaus bij! Hieronder ontdek je de vijf must-haves voor een bachelorette feest. Zo wordt het gegarandeerd een onvergetelijke dag.

 

#1 Een ‘the day after’ pakket

Een goed glas wijn is op een vrijgezellenfeest zeker op zijn plaats. Dat ga je de volgende morgen dan ook zeker merken! Daarom is het leuk (en gewenst!) om een hangover-pakket samen te stellen, waarmee je de kater die de volgende dag staat te wachten, een beetje mee kunt verzachten. Zo laat je de aanstaande bruid onbezorgd genieten, en dan bedoelen we dan ook echt onbezorgd!

 

#2 Een bijna bruidstaart

Steek je handen maar uit de mouwen want vandaag ga je een lekkere taart bakken! Niet zomaar een taart, nee, een (bijna!) bruidstaart. Deze kun je op verschillende manieren samen met de vriendinnen van de bruid maken. Het is altijd leuk om er een beetje humor in te gooien, denk hierbij bijvoorbeeld aan een taart in de vorm van een mannenlijf. Hoe dan ook, er staat je een hoop voorpret te wachten en daarna wordt het gegarandeerd smullen!

 

#3 Het ‘perfecte huwelijksnacht’ pakket

Je beste vriendin gaat trouwen met de man van haar dromen. Je wilt natuurlijk dat deze man net zo van je vriendin blijft dromen als andersom. Trakteer je vriendin dan op een spannend lingeriesetje en een lekkere fles bubbels voor de huwelijksnacht. Als vriendin zijnde weet je natuurlijk precies wat haar mooi zal staan en wat ze lekker vindt, dus shoppen maar.  

 

#4 Shirts voor de ‘squad’

Een ander zeer leuk en origineel idee is t-shirts bedrukken met een toepasselijke tekst. Zo kun je bijvoorbeeld de namen van alle vriendinnen erop laten zetten een leuke toepassing als ‘bride’ en ‘bridesmades’ of een naam voor jullie ‘squad’. Dit staat extra leuk als jullie later die dag met dezelfde shirts op kroegentocht gaan, je hebt in ieder geval bekijks!

 

#5 Een presentje voor de meiden

Ben je zelf de bruid en wil je de meisjes trakteren op een bedankje? Dan is een sieraad als een kettinkje of armbandje altijd op zijn plaats. Zo heb je niet alleen een cadeautje waar alle vrouwen blij mee zijn, maar ook alvast een leuk item waar de meiden mee op de bruiloft zullen verschijnen.

 

Zo. Nu heb je een beetje inspiratie op kunnen doen en weet je wat de échte must-haves voor een bachelorette feest zijn. Welke zou je kiezen?

vrijgezellen feestje
Het bachelorette feestje

 

foto van bruid is van Shutterstock


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥  
Spread the love