5 Must-haves voor een bachelorette feest

Bij een bachelorette feest ga je natuurlijk niet met lege handen naar huis, daar horen memorabele cadeaus bij! Hieronder ontdek je de vijf must-haves voor een bachelorette feest. Zo wordt het gegarandeerd een onvergetelijke dag.

 

#1 Een ‘the day after’ pakket

Een goed glas wijn is op een vrijgezellenfeest zeker op zijn plaats. Dat ga je de volgende morgen dan ook zeker merken! Daarom is het leuk (en gewenst!) om een hangover-pakket samen te stellen, waarmee je de kater die de volgende dag staat te wachten, een beetje mee kunt verzachten. Zo laat je de aanstaande bruid onbezorgd genieten, en dan bedoelen we dan ook echt onbezorgd!

 

#2 Een bijna bruidstaart

Steek je handen maar uit de mouwen want vandaag ga je een lekkere taart bakken! Niet zomaar een taart, nee, een (bijna!) bruidstaart. Deze kun je op verschillende manieren samen met de vriendinnen van de bruid maken. Het is altijd leuk om er een beetje humor in te gooien, denk hierbij bijvoorbeeld aan een taart in de vorm van een mannenlijf. Hoe dan ook, er staat je een hoop voorpret te wachten en daarna wordt het gegarandeerd smullen!

 

#3 Het ‘perfecte huwelijksnacht’ pakket

Je beste vriendin gaat trouwen met de man van haar dromen. Je wilt natuurlijk dat deze man net zo van je vriendin blijft dromen als andersom. Trakteer je vriendin dan op een spannend lingeriesetje en een lekkere fles bubbels voor de huwelijksnacht. Als vriendin zijnde weet je natuurlijk precies wat haar mooi zal staan en wat ze lekker vindt, dus shoppen maar.  

 

#4 Shirts voor de ‘squad’

Een ander zeer leuk en origineel idee is t-shirts bedrukken met een toepasselijke tekst. Zo kun je bijvoorbeeld de namen van alle vriendinnen erop laten zetten een leuke toepassing als ‘bride’ en ‘bridesmades’ of een naam voor jullie ‘squad’. Dit staat extra leuk als jullie later die dag met dezelfde shirts op kroegentocht gaan, je hebt in ieder geval bekijks!

 

#5 Een presentje voor de meiden

Ben je zelf de bruid en wil je de meisjes trakteren op een bedankje? Dan is een sieraad als een kettinkje of armbandje altijd op zijn plaats. Zo heb je niet alleen een cadeautje waar alle vrouwen blij mee zijn, maar ook alvast een leuk item waar de meiden mee op de bruiloft zullen verschijnen.

 

Zo. Nu heb je een beetje inspiratie op kunnen doen en weet je wat de échte must-haves voor een bachelorette feest zijn. Welke zou je kiezen?

vrijgezellen feestje
Het bachelorette feestje

 

foto van bruid is van ShutterstockVriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like

 1. MamaPlaneet

  Een vriendin van mij werd laatst ten huwelijk gevraagd. Ik zal haar je artikel doorsturen.

 2. Sherry

  Leuke tips. Mijn vriendin gaat binnenkort trouwen. Wellicht is een lingerieset wel een goed idee.

 3. esther perfors

  Nu ben ik eigenlijk wel benieuwd hoe het met jou zit? Ging jij niet dit jaar iets doen met het ja -woord ; )

 4. Laura Martens

  Ik ben het met veel van je tips eens!! Echt leuk om hierover te lezen. Hoort een hele leuke dag te zijn en deze dingetjes mogen echt niet missen in een échte bachelorette party!

 5. Hippiemeisje

  Bij ons organiseert de getuige eigenlijk het vrijgzellenfeestje zoals het hier heet. Bij mij zijn wij gewoon naar een festival geweest en moest ik wat opdrachten uitvoeren bij de andere aanwezigen!

 6. Ingrid

  Leuk om te lezen. Wij hebben zelf een feestwinkel dus verkopen ook spullen hiervoor.

 7. MC Kleuver

  Wil dit zeggen dat je vooral zelf een ’the day after’-pakketje nodig hebt gehad? 😉

 8. Fleur

  Wat een goed idee om een day-after pakket te maken. Die heb je meestal na een vrijgezellen feestje wel nodig

 9. Merel

  Heel eerlijk? Mijn grootste cadeau is als niemand een bachelorette party voor me organiseert haha. Vind het vaak ook een beetje jammer: mannen eindigen in een stripclub en vrouwen zitten een tegeltje te beschilderen of hangen zelf in een paal. Kost vaak ook veel geld, ga dan liever met een grote groep vrienden (de mannen en vrouwen samen) uit eten en lekker stappen daarna.

%d bloggers liken dit: