5 musthaves in je garderobe voor de lente

Het lijkt nog heel ver, maar volgende maand is het alweer lente. Hoe snel is dat gegaan? Om nu je outfit vast op te frissen heb ik 5 must haves opgezocht. Lees je mee?

Je hoeft niet altijd een hele nieuwe garderobe te kopen om weer een beetje up to date te zijn, wat leuke accessoires of een statement kledingstuk is vaak al genoeg.

Deze lente geef ik je 5 tips mee:

  1. Hoop oorbellen. Of ringen, hoe je ze noemen wilt. Maar deze lente zijn ze weer helemaal terug. Ze passen goed bij je haar lekker los, maar ook bij een strakke staart en wat meer opgemaakte ogen. Bij jeans en een trui, en ook weer bij chique. Heel veelzijdig, en de hit aankomend seizoen.

    Hoop oorbellen
  2. Een jaren zeventig jasje. Ken je die show So 70’s? Daar moet je aan denken bij deze jasjes. Van velours, suède, een nep bontje..

    Geweldig jasje toch?
  3. Streepjes. Ze zijn weer helemaal terug. Ze mogen nu zelfs op je schoenen of de tas. Horizontaal, verticaal, zwart/wit of veel kleur, het mag allemaal.
  4. Een jurk over een broek. Nou zullen de meesten van ons echt wel eens een legging als maillot hebben gebruikt, maar je kunt een jurk dus ook over een jeans of een leuke wijde broek dragen. Het is vaak even een flinke trial en error, maar het kan best wel heel erg leuk staan. Past goed in de laagjes stijl die ook zo in is deze lente.
  5. PINK!!!! YAY! Je mag overal roze bij dragen, je kunt het combineren met andere tinten roze en vloeken met rood. Je mag helemaal in het roze, of het bij leuke accessoires houden. Maar roze is echt de kleur van lente 2017. Wat vind je van dit leuke roze jurkje van Esprit? Die past echt helemaal in de stijl en kleur van deze lente. En door de wat grovere stof ook helemaal te combineren op een broek dus.

Ik heb er al helemaal zin in, want het is allemaal precies wat ik wel heel erg leuk vind passen. En vooral roze, en grote oorringen ben ik helemaal enthousiast over. Wat vind jij?

De mode foto’s zijn van Shutterstock!


Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like