Close
5 originele kaarten voor mama

5 originele kaarten om je moeder te verrassen

Ben je op zoek naar een leuke manier om je moeder te verrassen? Dan is een kaartje sturen een heel leuk idee. Hiermee laat je zien dat je aan haar denkt en om haar geeft. Maar waar vind je nou een mooie kaart? In dit artikel geven wij je vijf ideeën voor originele kaarten om aan je moeder te geven.

  1. Kaart voor Moederdag

Natuurlijk kun je je moeder op Moederdag verrassen met een bosje bloemen of een ontbijtje op bed. Maar het is ook leuk om een mooie, persoonlijke kaart te geven. Er zijn veel kaarten verkrijgbaar met lieve teksten en leuke illustraties. Het is nog leuker om zelf een mooie tekst te schrijven en daarin uit te drukken hoeveel je om haar geeft.

  1. Kaart voor als je moeder getrouwd is

Als je moeder getrouwd is, maakt niet uit hoeveel jaar, is het leuk om een kaart te sturen. Als je ouders pas 1 jaar getrouwd, 12.5 jaar getrouwd of 25 jaar getrouwd zijn zijn, is dat natuurlijk een speciaal moment. Feliciteer ze daarom met een leuke kaart. Bijvoorbeeld met een kaart waarop een bruidspaar staat afgebeeld of een fotokaart waar je zelf bijvoorbeeld een trouwfoto van je ouders op kunt zetten. 

5 originele kaarten om je moeder te verrassen
  1. Kaart als bedankje

Heeft je moeder iets speciaals voor je gedaan of heeft ze je geholpen bij iets? Laat haar dan weten dat je dit waardeert door haar een bedankkaart te sturen. Hiermee laat je zien dat haar inspanningen niet voor niets is geweest en dat je enorm dankbaar bent voor haar hulp.

  1. Kaart voor een verjaardag

Is je moeder binnenkort jarig? Feliciteer haar dan op een originele manier met een leuke verjaardagskaart. Je kunt kiezen voor een grappige kaart of juist een mooie kaart met een persoonlijke boodschap. Let er wel op dat je de kaart op tijd verstuurt, zodat hij op haar verjaardag aankomt.

  1. Zomaar een kaart

Tot slot kan je natuurlijk ook een kaartje sturen naar je moeder zonder speciale reden. Gewoon om te laten weten dat je aan haar denkt en om te laten weten dat je van haar houdt. Bedenk bijvoorbeeld een mooie quote of schrijf een leuke herinnering op. Wat je ook opschrijft, je moeder is er hoe dan ook blij mee.

Een kaartje sturen naar je moeder is een mooie manier om te laten zien dat je van haar houdt. Vergeet niet om een persoonlijke boodschap toe te voegen, zodat je moeder voelt hoeveel ze voor jou betekent.

About Betty

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang