Close

5 stappenplan naar de zomer in bikini/badpak!

Ik zeg er meteen maar bij badpak, want niet iedereen voelt zich lekker in een bikini. Ik als laatste! Maar ik wil er wel weer gewoon leuk uit zien in de zomer, en met een zeker gevoel mijn badpak aan kunnen doen. Ik heb dus een 5 stappenplan naar een bikini body opgesteld.

Hunkemöller badpak

5 Stappenplan naar zeker in je badpak

  1. Koop nu vast een mooi badpak of leuke bikini. Je hebt dan al meteen je motivatie in de kast liggen, of nog beter, hangend aan de kast. Ik ga zelf regelmatig zwemmen met de meiden, en omdat ik al jaren in een zwangerschapsbadpak loop, heb ik een gaaf shapewear badpak bij de Hunkemöller gekocht. Het is niet echt shapewear, maar door de vormen lijkt het wel zo. Zo heb je de eerste instant zekerheid binnen, want deze zit gewoon altijd mooi.
  2. Werk aan je innerlijk. Bedenk dat je in die 4 maanden niet nog even snel van Melissa McCarthy naar Jennifer Lopez kunt gaan. Niet op een gezonde manier in ieder geval. Kijk elke dag in de spiegel en zeg mooie dingen tegen jezelf, geef jezelf complimentjes. Want kijk naar Melissa, die vrouw is prachtig en rockt een badpak op het strand.
  3. Begin nu met sporten. Niet meteen bloedfanatiek. Maar neem wat vaker de trap, loop wat meer, laat de auto wat vaker staan. Allemaal kleine dingen die je wel helpen wat lekkerder in je vel te zitten. Dit gaat net zo goed als je te dun bent of te duk, beide hebben lichaamsbeweging nodig. Iedereen eigenlijk!
  4. Denk aan je water!! Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, maar water is echt super belangrijk. Het helpt je lichaam reinigen, het zorgt voor ene mooiere huid, en vooral strakkere huid. Bye Bye dimpels!
  5. Tessa is de voeding en sport expert hier op PinkPress.nl, zij schreef laatst een heel simpel maar effectief blog om je voedingsgewoontes aan te passen .

“Bikinibody” is natuurlijk relatief

Wat jij prachtig vind, kan ik lelijk vinden en ook andersom. En hoe cliché ook, het allerbelangrijkste is hoe jij in je lichaam zit. Je kunt namelijk nog zo een prachtig figuur hebben, maar als je dat niet uitstraalt want je zit niet lekker in je velletje, dan zie je dat. Dat maakt je minder mooi op zo een moment. Alhoewel een strak lichaam natuurlijk lekkerder voelt als je al onzeker bent, dna een blubberbuik en hangbillen. Maar ook daar zijn de meningen over verdeelt.

Sommige vrouwen zijn er super sexy uit met een maatje plus, en andere zijn gewoon minder blij met dat maatje plus, en dat zie je dan ook. Er is geen andere manier om te verklaren dat 2 personen met dezelfde maat en dezelfde bikini, er totaal anders uit komen te zien. Dat is helemaal hoe jij jezelf verzorgt en met je innerlijk om gaat. De ene dunne is ook de andere dunne niet. Een Doutzen Kroes is graatmager, maar mega mooi en verzorgt. Een Kate Moss is graat mager, en ziet er alleen op een foto mooi uit.

De zomer is er sneller dan je denkt, dus zullen we samen aan de slag?

De billen foto is van Shutterstock

Lekker in je bikini nog voor de zomer

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

3 thoughts on “5 stappenplan naar de zomer in bikini/badpak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang