Wil je graag een dieet volgen, maar heb je een echte kickstart nodig? Ik geef je graag 5 tips om je dieet een kickstart te geven.

Alleen vers

Heb je soms geen tijd en neem je daarom snel even een kant en klare maaltijd van de supermarkt? Doe dit vanaf nu aan niet meer. Deze kant en klare maaltijden zijn vaak voorgekookt. Hierdoor kun je ervan uit gaan dat de mineralen en voedingsstoffen niet meer aanwezig zijn in de voeding. Vaak worden er aan dergelijke maaltijden ook veel kleurstoffen en conserveringsmiddelen toegevoegd. Je kunt hier dus beter helemaal mee stoppen. Ga voor verse levensmiddelen, deze bevatten goede mineralen en voedingsstoffen.

Kies voor slanke snacks

Als je start met diëten, dan zul je het snacken aan het begin erg missen. Kies daarom voor slanke snacks. Op deze manier kun je tussendoor toch wat eten zonder dat dit slecht voor je is. Jij vraagt je nu zeker af wat slanke snacks zijn. Ik geef je graag enkele voorbeelden. Slanke snacks zijn bijvoorbeeld:
– Fruit (appel of kiwi)
– Een gekookt ei
– Groente (denk bijvoorbeeld aan komkommertjes, paprika’s en tomaatjes)
– Kwark of Yoghurt
– Popcorn zonder suiker
– Soepje
– Muesli- of notenrepen

Drink veel water

Om je lichaam goed te hydrateren is het van belang om veel water te drinken. Heb je honger? Neem dan eerst een glas water voordat je iets gaat eten. In veel gevallen heb je na een glas water al veel minder trek in een vettige hap.

Kies voor natuurlijke voeding

Als je producten gaat kopen, is het verstandig om vaker de etiketten te bekijken. Het is belangrijk om te kiezen voor natuurlijke voeding. Zie je bijvoorbeeld dat een bepaald product veel glucose-fructose stroop bevat, dan is het verstandig om dit product te vermijden. Deze suikers zijn onder andere verantwoordelijk voor de vetophopingen rondom je buik. Probeer dit dus altijd te vermijden.

 

Meerdere kleinere maaltijden

Als je heel erg honger hebt, zul je tijdens een maaltijd ook een stuk meer eten. Zorg er daarom voor dat je meerdere kleinere maaltijden eet. Op deze manier heb je veel meer controle over je eetlust en zul je op een gegeven moment ook minder eten.

 

Heb jij nog goede dieettips?


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥ 
Spread the love