lissabon - Mijn 5 top reisbestemmingen voor 2018!
Love&Marriage♡,  Op reis,  simpel leven

Mijn 5 top reisbestemmingen voor 2018!

Nu we zo bezig waren met een huwelijksreis voor 2018, moest er natuurlijk een lijstje komen. We hebben al een keuze gemaakt, maar dit is onze top 5!

Top 5 reisbestemmingen

Er zijn nog zoveel plekken waar ik graag heen wil! Voor ik kinderen had was ik eigenlijk altijd wel op reis. Ik had mijn thuis op Ibiza, maar was vaak maanden van huis. Het liefst ging ik dan ook nog eens alleen zodat ik veel mensen kon leren kennen, en met niemand rekening hoefde te houden. Nu vind ik het heerlijk om samen met mijn gezin weg te gaan. Of bijvoorbeeld een weekend weg met mijn dochter.

Omdat wij in 2018 gaan trouwen, hebben we natuurlijk gezocht naar de perfecte reisbestemming!

Las Vegas

Ik ben al een aantal keer in Las Vegas geweest, en ik kan niet wachten om Jop mee te nemen! Hoewel er best wel veel te doen is voor kinderen zoals een pretpark in een hotel, vind ik het toch leuker om echt met zijn tweetjes te gaan. Las Vegas is 24/7 en dat is met kinderen gewoon minder leuk.

We willen daar ook nog een keer trouwen (of renewing our vows, omdat je maar 1x mag trouwen) en de casino’s in. Uiteraard ook naar de pawnshops, stripclubs en de enorme malls die je daar hebt. We hebben er nu al zin in!

lasvegas - Mijn 5 top reisbestemmingen voor 2018!
Las Vegas

Lissabon

Dit jaar ben ik voor het eerst in Portugal geweest, en ik vond het er FANTASTISCH! De mensen zijn super vriendelijk, het eten is er heerlijk, en normaal gesproken is het weer ook nog eens fantastisch. behalve dat ene weekend toen ik er was. Toen hadden ze een heel weekend regen. Dus wil ik daar echt een keer terug. Misschien voor een rondreis langs de kust, of een weekendje Lissabon.

Het is er super modern, en toch nog mooie oude gebouwen. De restaurants zijn zelfs de duurste gewoon betaalbaar en stuk voor stuk fantastisch. Wat mij vooral opviel was dat er overal gratis WiFi is, zelfs in de bus of op straat! Je hebt er in sommige stukken een soort van dat hippe Berlijn vibe, en op andere weer echt familie, en weer andere voor de shopaddicts.

martinhal portugal 45 - Mijn 5 top reisbestemmingen voor 2018!
Lissabon

Ierland

Eigenlijk ben ik alleen in Dublin geweest en dat is zo goed bevallen, dat wij graag nog een rondreis zouden maken. Een week of twee rondreizen en logeren in 1 van de vele bed en breakfasts. Het is daar ook zo enorm groen, je kunt zwemmen met dolfijnen of los gaan in de Baileys bar. Shoppen tot je er bij neervalt of luisteren naar live muziek met een pint Guinness.

dublin - Mijn 5 top reisbestemmingen voor 2018!
Dublin

Tip! Kies voor een uitgebreide reisverzekering bij Centraal Beheer

Kenya

Mijn schoonzusje woont in Kenya. Een paar jaar terug is Jop al een weekend geweest, en ik ooit als kind. Maar nog nooit samen en zouden daar echt nog wel een week of 2 heen willen. Het leuke is dan dat je ook woont bij de “locals”. Hoog op mijn lijst staat dan mijn kleine nichtje naar school te brengen, dat is dus al een safari op zich met overstekende olifanten en langs rennende zebras. Hoe geweldig is dat?

Het eten is ook echt heel anders dan wat ik ken. Kijk Portugees of een bacon and eggs, en een hamburger, ja dat ken ik wel. Maar Echt Afrikaans eten? Nee niet echt. Daar ben ik dus super nieuwsgierig naar. Mijn schoonzusje raad ook Chale island aan met zijn prachtige witte stranden en aapjes die tussen de bomen rondvliegen. Het is niet ver vliegen vanaf Nairobi, dus echt de moeite waard als je er dan toch bent.

kenya - Mijn 5 top reisbestemmingen voor 2018!
Kenya

Ibiza

Eigenlijk zouden we ook wel weer naar Ibiza willen gaan. Ik heb daar zo lang gewoond, en mijn zus woont er nog met haar gezin. Ook tantes van Keira wonen daar. Zij is daar geboren en deels opgegroeid. We hebben daar dus gewoon veel vrienden en familie die we erg missen. Wist je dat Ibiza buiten het seizoen ook echt super is om te bezoeken?

De discotheken en veel van de toeristenplekken zijn misschien dicht. Maar het centrum van Ibiza stad is best nog levendig in het weekend. Ook zijn er vele markten en speeltuinen waar je heen kunt gaan. Het strand is misschien niet om lekker te bakken, maar heerlijk om rond te rennen en te spelen. Er zijn best wel wat strandtentjes gewoon open voor een deken, en lekker warme chocomel bijvoorbeeld. Super chill met een muziekje erbij de sunset (dan aan de andere kant van het eiland) te bekijken. De mensen hebben ook meer tijd dus het eten is overal veel lekkerder, goedkoper en de staff is een stuk vriendelijker dan in de zomer. Hou je van yoga en mediteren, dan hoef je bijna maar een strand op te lopen of er word wel een les ergens gegeven!

ibiza - Mijn 5 top reisbestemmingen voor 2018!
Ibiza

 

Voor de top 10 bestemmingen van 2018 kun je ook kijken op Lonely Planet.

Waar zou jij wel heen willen gaan in 2018?

TOP 5 HOLIDAYS for 2018 - Mijn 5 top reisbestemmingen voor 2018!

De reisfoto’s zijn van Shutterstock en Pink Press

Volg mij!

Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo
img 20180308 204700 300 - Mijn 5 top reisbestemmingen voor 2018!
Volg mij!

Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen. 

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo

12 Reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: