5x Low budget uitstapjes

Uitstapjes zijn leuk! Vooral met de kinderen. Het is alleen jammer dat ze vaak zo duur zijn. Ik ging op zoek naar wat leuke uitstapjes, die ook op een kleiner budget leuk te doen zijn. Lees je mee?

Uitstapjes op een klein budget

  1. Picknicken! Ook als het zo koud is als nu, is het gewoon leuk om te picknicken. Maar dan neem je allemaal warme dingen mee. Soep, thee, warme broodjes. Als je lekker naar het bos gaat, of naar de hei, dan is het net een beetje wintersport. Slee erbij en je dag kan niet meer stuk. Voor de helden onder ons, had ik al eens geschreven over kamperen in de winter.
  2. Als je een beetje op tijd kijkt, en niet heel erg vast zit aan schoolvakanties nog, dan kun je echt goedkope reizen vinden. Vrienden van mij gingen voor 100€ met zijn tweetjes naar London retour. En een andere vriendin ging met haar gezin half januari een week naar Gran Canaria all inclusive voor 1000€. Dat klinkt misschien veel, maar voor 4 man, vluchten, hotel, en al het eten en drinken, vind ik dat best netjes!
  3. Kijk bijvoorbeeld op Shopkorting.nl voor leuke kortingen op tripjes. Korting Groupon is bij iedereen wel bekend om de leuke aanbiedingen. Zo kun je vaak lekker ergens eten, voor een mooi prijsje. Blogger Dennis nam laatst via Groupon zijn mooie vriendin mee uit eten. Hij heeft het wat minder breed, maar kon dan toch een leuk uitje plannen.
  4. De bioscoop is vaak goedkoper voor 12.00. Tip dus voor in de schoolvakanties.
  5. Hou een tour langs speeltuinen in de woonplaats. Gewoon in andere wijken die je misschien niet kent, of eigenlijk nooit komt. Zo leer je altijd nieuwe mensen kennen, en is het toch een nieuwe speel plek. Het is dan niet delfde speeltuin als altijd, maar toch dichtbij en even anders.

Bonus tip! Hou je favoriete blogs in de gaten. Regelmatig houden wij leuke winacties, waar je echt wel een goede kans maakt. Aankomend weekend geef ik bijvoorbeeld kaartjes weg voor Plopsaland om Maya de Bij te ontmoeten…

Heb jij nog leuke low budget tips voor een uitje?

De winter camping foto’s zijn van Shutterstock!

Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥  

3 gedachten over “5x Low budget uitstapjes”

  1. Oeps, heb over je tip heengelezen…hij stond er al tussen…dom dom dom…

  2. Misschien ook een leuke tip… bij ons is het zo dat als je in het weekend of in een schoolvakantie voor een bepaalde tijd (ik geloof 13:00 of 12:00) naar de bioscoop gaat, kost een kaartje maar €5,-.
    Dat scheelt best als je met een paar kinderen gaat….

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: