5x Tips bij een aanval van hormonen

Wat te doen bij een hormonen aanval

Helaas, ik kan ze niet bij je wegnemen, maar misschien heb je wat aan de volgende 5 tips als je weer een aanval hebt van je hormonen.

Een aanval van hormonen!

Wat ze precies doen, en waarvoor ze nodig zijn dat lees je hier. Waar ik zelf last van heb is een aanval van hormonen. Vooral tegen de menstruatie aan. Hinda verwoordde het leuk als Pissige Maand Syndroom. Ik kan echt op hol slaan, en dan wil je liever niet in de buurt zijn. Maar doordat het zo vreselijk werd, heb ik wat tips bij elkaar gezocht, waarvan deze tips het een stuk draaglijker maken.5 Tips bij een hormonen aanval

 1. Verwen jezelf! Je voelt je al niet lekker en kribbig, probeer dan niet te veel te willen doen. Je weet zelf dat het niet gaat lukken. Neem een lekker bad of een hete douche met je lekkerste douchegel. Eet wat je lekker vind, maar pas op met suiker, want ook al voel je tijdelijk beter bij 3 repen chocola en een bak Ben&Jerry’s, het geeft een crash en burn effect, niet waar je op zit te wachten. De pure of rauwe chocola daarentegen zijn wel weer goed. Niet altijd zo verzadigend, dus persoonlijk doe ik gewoon wat blokjes in de warme melk… Nog beter zouden de tips van het anti-inflammatoire dieet – ontstekingsremmend dieet voor je zijn bij een aanval van hormonen.
 2. Geef er een paar uurtjes aan toe. Kijk een lekkere jankfilm en huil gewoon mee. Ga op je bed liggen met een warm kruikje en voel jezelf gewoon heel even zielig. Het mag, en je zult zien dat je daarna echt 100x beter voelt.
 3. Mijn favoriet is een half uur yoga. Deze vrouw is magisch, en geeft echt heel fijn les. Je voelt je heerlijk zen na de les.

   

 4.  Trek iets leuks aan, doe je make up of ga naar de kapper. Vaak zit je tijdens de hormonen plaag niet echt lekker in je vel, en als je dan in de spiegel kijkt en je staat er troosteloos bij, word het alleen maar erger. 
 5. Heel veel knuffelen. Het grappige is dat je daarmee je gelukshormonen opwekt, en dat zorgt voor wat extra balans. Je hebt er waarschijnlijk geen zin in, maar gewoon even doen, al is het met de hond. Het werkt echt!

Sterkte!

hormonen aanvalVriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like

 1. Mommy Loves Pink

  Kijk dat is nou wel heel lief!!!!

 2. Mona - Vandaagismooi.nl

  Haha hele goede tips zo! Mijn kerel komt gewoon met een heerlijke reep Tony’s aan als ik vervelend ben. Werkt ook, maar je valt er niet van af. Voortaan kies ik wel voor Yoga. 😉

%d bloggers liken dit: