BergToys loopfiets - 5x Waarom een loopfiets onmisbaar is, met winactie!
Mama,  simpel leven

5x Waarom een loopfiets onmisbaar is, met winactie!

Eigenlijk was ik nooit zo van de loopfietsjes. Maar toen ik hoorde waarom juist wel, was ik helemaal om. En Miya is fan! Lees snel mee, en kijk hoe jij ook een loopfiets twv €80 kunt winnen!

Kinderfeets 2 - 5x Waarom een loopfiets onmisbaar is, met winactie! Kun je niet beter meteen fietsen?

Nou nee dus, die handeling is wat ingewikkelder voor een kleintje, en niet heel goed voor de knietjes. Die maken ze wat sterker door oa op de loopfiets te gaan.

  •  De loopfiets maakt de spiertjes wat steviger. In tegenstelling tot de leer loop stoel of hoe heet dat ook al weer, is de loopfiets wel een stuk veiliger. Met de andere kun je ze al snel overbelasten. Maar met de loopfiets moeten ze teveel zelf doen om ze ongemerkt te overbelasten.

lr1l roze - 5x Waarom een loopfiets onmisbaar is, met winactie!Mijn kindje valt nog veel, kan zo een loopfiets dan wel?

  • Juist op de loopfiets leert een kindje balans. Je ziet ze echt steeds rechter op lopen, en minder vallen. Tenminste, dat is mijn ervaring.

Kinderfeets 3Wheel Klein  Makii 1A 1  - 5x Waarom een loopfiets onmisbaar is, met winactie!We hebben maar een klein huis, waar kan hij dan fietsen?

  • Lekker buiten! Zo is het kind vaker buiten (frisse lucht, beter slapen) en kunnen ze echt op een veldje bijvoorbeeld even lekker hard gaan. Ook naar de winkel wandelen gaat opeens een stuk sneller. Niet meer dat getreuzel bij elk paaltje of interessant bosje (het zijn net pups af en toe) maar lekker een beetje doorstappen. Maakt zo een wandelingetje een stuk gezelliger

Van de zomer is het helemaal leuk buiten natuurlijk!

  • Een loopfietsje is licht en klein, dus makkelijk overal mee naar toe te nemen
  • De meeste kinderen vinden ze echt heel leuk, en spelen er ook echt leuk mee! Je hebt ze in super modern als een scootertje of juist weer een retro houten loopfiets. Erg schattig en in alle kleuren!

Kinderfeets 2 - 5x Waarom een loopfiets onmisbaar is, met winactie!Ik wil ook een loopfietsje!

Dan ben je nu aan het goede adres! Ik mag namelijk een loopfietsje twv €80 uitkiezen! Neem even een kijkje bij de loopfiets store welke jij zou uitkiezen, en laat mij hieronder weten! Delen en volgen is altijd super! Hieronder staan de knoppen.

Veel succes!!

Volg mij!

Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo
img 20180308 204700 300 - 5x Waarom een loopfiets onmisbaar is, met winactie!
Volg mij!

Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen. 

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo

23 Reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: