Close

6 Tips voor het combineren van accessoires met jouw outfit

Accessoires  zijn gemaakt om je outfit af te maken. Of het nu functioneel is, of puur voor de sier, accessoires zijn onmisbaar! In dit artikel deel ik graag mijn 6 favoriete accessoires met je, en hoe je deze op een leuke manier kunt combineren in je outfit. Lees je mee?

In mijn blog van vorige week schreef ik al over hoe je makkelijk en snel een leuke outfit kan kiezen. Daarbij schreef ik ook over accessoires, en juist daar kreeg ik veel vragen over. Welke accessoires, en hoe combineer je ze. Vandaar dat ik er wat dieper op in ga.

Sjaals

Zeker in de winter ben ik dol op sjaals. Bij mijn winterjas draag ik graag dikke, gebreide sjaals of van die hele zachte die niet kriebelen. Hier kun je heerlijk in wegkruipen terwijl het koud is buiten. Maar ook binnen draag ik wel eens sjaals, om zo mijn outfit af te maken. Hier kies ik dan wel voor een wat dunnere sjaal, omdat het anders zo winters staat. Mijn favoriete sjaals zijn effen zwart, grijs en luipaardprint.

 

Tassen

Tassen hoor je te kopen voor zijn functionaliteit, maar als vrouw zijnde matchen we graag onze tas met onze outfit. Zelf heb ik dan ook een aantal verschillende kleuren tassen, zodat ik ze kan matchen met mijn outfit die ik op dat moment draag. Meestal neem ik een handtas mee, zodat ik al mijn spullen kwijt kan. Als ik ga winkelen of op stap ga, neem ik een kleine schoudertas mee waar ik mijn portemonnee, mobiele telefoon en sleutels in kwijt kan. Maar de laatste tijd heb ik bijna altijd mijn Carraban linnen tas bij me. Daar past mijn laptop in, maar ook mijn sport kleding bijvoorbeeld. Super handig! 

 

Sieraden

Sieraden zijn perfect om je outfit af te stijlen! Of je nu kiest voor een simpel oorringetje, of voor een grote ketting, met sieraden kun je alle kanten op. Zelf draag ik altijd een horloge, mijn ringen en in mijn oren heb ik altijd kleine zilveren oorringetjes. Met speciale gelegenheden vind ik het leuk om uit te pakken met mijn sieraden en draag ik bijvoorbeeld grote oorbellen en een ketting die daarbij past.

Sinds kort ben ik helemaal van de ringen. Het liefst van die hele simpele zilveren ringen. Vooral omdat ze zo mooi passen bij mijn verlovingsring. Sterker nog, ik denk dat mijn trouwring ook gewoon zilver wordt. Ik heb al een paar mooie op het oog… Hint: de leukste ringen koop je bij My-jewellery

 

Mutsen en beanies

Ik ben dol op mutsen tijdens de winter! Van die grote, gebreide mutsen welke heerlijk warm zijn tijdens de koude dagen. Extra leuk is het  om je muts of hoed te combineren met je (winter)jas en/of sjaal om zo een complete outfit te dragen. Bij slecht haar dagen draag ik altijd wel een beanie. Ik heb ze ook echt in alle kleuren! Mijn favoriet is een roze met BLOGGER erop. 

 

Haarbanden

Dit is een trend die we vooral veel zagen in de zomer, tijdens festivals en feestjes. Toch is dit een trend die ook nu nog steeds gedragen kan worden! Bij iedere winkel zijn ze te koop, de haarbanden. In verschillende kleuren en printjes, zodat je lekker kunt afwisselen. Draag de haarband met losse haren, een staart of een knot, kies wat jij leuk vindt! Zelf vind ik haarbandjes ook makkelijk wanneer ik aan het werk of aan het bewegen ben, zodat mijn haar niet in mijn gezicht zit. Leuk en functioneel!

 

Zonnebrillen

Zonnebrillen dragen we vooral in de zomer, maar ook in de winter kunnen ze erg stijlvol zijn. Ook in de winter schijnt natuurlijk de zon, dus waarom niet dan ook een zonnebril opzetten? Zelf ben ik dol op zonnebrillen en heb ik er altijd een bij in mijn tas of in de auto. Vooral de ronde modellen vind ik erg leuk!

 

Wat is jouw favoriete accessoire?

#fashion

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang