7x Badkamer inspiratie voor een echte make-over

roze badkamer

Als je op zoek bent naar badkamer inspiratie, zoek dan niet verder. Je kunt hieronder 7 type badkamers vinden, en daar zit ook vast jouw idee bij. Daarmee kun je verder en gericht op zoek gaan naar wat je precies wilt kopen en wat je moet doen om de badkamer helemaal eigen te maken en precies naar jouw smaak. 

Er zijn zoveel verschillende badkamers dat je het soms gewoon niet meer weet. Het scheelt natuurlijk ook of je het helemaal kan afbreken en opnieuw opbouwen, of woon je in een huurwoning en kun je eigenlijk niet zo heel veel veranderen. Ook kun je aan de vorm van de badkamer vaak niet zoveel doen. Dit maakt keuzes ook gelimiteerd. Je kunt dan wel van alles willen, maar als het niet past zul je toch moeten gaan omdenken hoe je wel jouw stijl in de badkamer kunt verwerken.

Rustiek is de trend van 2021/2022

Een rustieke badkamer is perfect voor dat warme thuis gevoel. Het geeft een beetje een bungalow in Zwitserland gevoel. Of een cabin in Aspen. Super chique maar toch ook heel warm. Het leuke van deze trend is dat het tijdloos is, en in vrijwel elke badkamer wel toe te passen is.

Het gebruik van massief houten badkamermeubels kan een badkamer mooi opknappen met die rustieke vibes. Bij een kleine badkamer kun je denken aan houten plankjes, en bij een grote badkamer kun je all out gaan en de wasbakken, kasten, planken, muren, alles met hout voorzien.

badkamer inspiratie tips

Let’s go Bohemian!

Een boho badkamer heeft meestal van alles wat. Verzamelt van over de wereld (of net alsof gewoon van de Xenos en de Action). Een kast uit een tweede kans winkel die je zelf opknapt, planten in verschillende kleuren potten. Fijne gekleurde kleden.

De marine badkamer

Deze trend neemt het over van de monochrome look. Je kunt echt het marine thema nemen door van alles fris blauw wit te doen. Of doe het heel chique en precies in de stijl als dat je monochroom zou doen. Maar dan met gouden kranen bijvoorbeeld. Het staat zo mooi en fris tegelijk.

Monochroom

De hele badkamer zwart en wit. Het is in dit thema heel vrij om precies te doen wat je wilt. Zolang je alles maar in zwart of wit doet. Een extra touch is als je shampoo, douchegel, tandpasta of wat dan ook in speciale zwart of witte dispensers hebt, en anders in een la uit het zicht.

badkamer make over houten meubelen

Industrieel

Ook deze trend blijft nog even hangen. Gebruik vooral hout, cement, glas en metaal samen voor verschillende texturen. Geen chique tegeltjes op de muren, maar ruwe cement voor een special effect. Ga ook voor wat minder fel licht om het echt cool en strak te houden.

Pastel pastel pastel

Oh wat houd ik van deze trend!! Lekker frisse zoete kleurtjes! Leuk om te mixen voor een vrolijk effect, heel stylish en cool als je alles in 1 pastelkleur hebt. De muren, de kastjes, de plankjes, alles in 1 kleur. Dit wil ik echt in mijn badkamer wanneer we gaan verhuizen. Geweldig vind ik het!

Diva Glam

Wat altijd mooi blijft is natuurlijk de glamour badkamer. Mooie strakke tegels, een grote spiegel met een gouden frame, gouden kranen, en vooral heel veel marmer. Marmer blijft toch die uitstraling geven van een 5 sterren hotel vind je niet?

Ik ben benieuwd hoe jouw badkamer er uit ziet en hoe jij het zou willen hebben? Hoe vond je deze badkamer inspiratie tips?

Liefs x


Lees voor meer badkamer inspiratie ook:Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like