Er is weer wat zon, en de kleur komt langzaam terug op onze huid. Ik zie voorzichtig weer wat blote armen en benen voorbij komen. Er is niets dat je huid zo doet stralen als wat goede make up en accessoires.

Zeg het met sieraden

Ik was nooit zo van de sieraden. Maar waarschijnlijk omdat mij altijd verteld was dat ik op een zigeuner zou lijken en dat mocht niet. Ook al stamt mijn familie af van de Roma zigeuners. Maar tegenwoordig ben ik super enthousiast over de grote gouden oorringen, armbanden en heel veel ringen. Ik ga steeds meer dragen, en door elkaar ook nog.

Gouden sieraden en zilver mocht je ook niet samen dragen, want dat staat niet. Ik vind juist dat je met sieraden best los mag gaan. Je kunt het zelf zo gek maken of zo simpel houden als je wilt.  Ik vind het heel leuk om van alles te combineren, maar ben fan van enkelbandjes. Die staan altijd zo mooi bij een hoge broek, een rok of juist weer een lange jurk. Dat je dan je benen over elkaar slaat en zo een mooi enkelbandje terug ziet. Bij My Jewellery heb je hele mooie van rosé goud voor echt een heel kleine prijs.

Een sjaaltje in je haar

Mijn haar is op het moment heel kort na de haar challenge met Cassandra. Ik ben daar niet altijd heel gelukkig mee. Nee, wacht, ik vind het vreselijk. Maar met een sjaaltje is het helemaal te doen. Ik draag graag pruiken maar mijn man vind ze vreselijk. Hoe echt ze ook lijken, hij blijft het nep vinden. Nou droeg ik op Ibiza al regelmatig sjaaltjes in mijn haar om te beschermen tegen de felle zon, en ik kreeg daar altijd complimenten over. Dus ben ik die maar weer gaan dragen. Bescherming en je ziet de uitgroei niet zo.

Ik stop voorlopig met verven, en zo kan ik even door de ergste skunklook heen zonder dat het al te veel opvalt. Ik heb inmiddels allemaal verschillende kleuren, en ik vond op Ali ook nog eens die al kant en klaar geknoopt zijn en je als een soort van petje op kan zetten. Heel benieuwd als die aankomen!
Een sjaaltje staat wel het mooist met een paar oorbellen vind ik, dus mijn ene gaatje heb ik nu zelf door kunnen prikken, maar de tweede (en derde?) laat ik dit weekend nog doen.
Het leuke van een sjaaltje is dat je al snel meer kleur of even wat extra aan een doorsnee outfit geeft. En bye bye bad hair days haha.

Liefs xo

Judith


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥