adventschallenge 640x640 - Advent Challenge: week 2
Mama,  NL Only

Advent Challenge: week 2

Doe elke dag iets voor jezelf

Dit vond ik toch wel heel moeilijk!!! Wat hebben jullie gedaan?? En nog beter hoe?? Best benieuwd naar!!

Elke dag een half uurtje moest toch wel lukken? Bijna niet dus. Ik ben bang dat als er geen challenge aan vast zat, het ook niet was gebeurd. Maar ik ga graag een uitdaging aan. Dus het is toch gelukt.

Dag 1: Ik heb lekker recepten uitgeprobeerd voor mijn blog. Ok, dit is werk… maar normaal zou ik het heel snel doen, en eigenlijk niet de tijd nemen om het ook lekker op te eten. Daar kwam mijn Me time dus aan.. na het uitproberen heb ik alles op een blad gezet, Netflix aan, en ben lekker een serie gaan kijken met de hapjes erbij. Het koste me erg veel moeite om niet lekker een heel seizoen te kijken. Baby heeft me snel uit de droom geholpen.

Dag 2: Ik ben heeeel uitgebreid gaan douchen. Haarmasker, gewoon masker, en eindelijk mijn nagellak er af gehaald. Zelfs de benen geschoren! Wat een luxe!

Dag 3: Met een vriendin afgesproken, en even bijgekletst. Bij Bagels&Beans samen 2 uur gezeten. Ok ik overdrijf nogal in mijn tijd. Het ging me toch beter af dan ik dacht als ik zo terug lees! Maar daar komt bij dat ik haar al weer bijna een jaar niet had gezien. Tijd gaat snel.

Dag 4: Nee helaas.. het was een dag van haasten en haasten, deadlines, mailings en nog meer gekkigheid!!

Dag 5: Was dat niet Sinterklaas? Ik had daar niet echt Me-time, maar het was zo mega gezellig, dat telt voor 1000 uren vind ik!! Die koppies van die blije meisjes. Baby was uiteraard blijer met het papier, tot ze haar mobieltje zag! Begon meteen druk te vegen op het beeld. Dat word een smartphone als ze 3 is ofzo. De oudste was meteen met haar kinder make up en lego aan de gang. Met vrienden, schoonmama en mijn allerliefste man, was de avond echt top!!

Dag 6: Een dag van luieren en uitbuiken!! Lekker spelletjes gedaan met de kleintjes, en in de avond op de bank met CSI, mijn man en die had ook een fles meegenomen.

Al met al, een geslaagde week. Het was een veel drukkere week dan normaal, maar ik zie dat als een voordeel. Hoe drukker mijn werk, hoe beter de zaken gaan, hoe blijer ik ben:)

Afgelopen week ging de actie om geven, en mocht ik zelfs een prijs weggeven!

Rainforest Friends ruimtebesparende wiegschommel van Fisher-Price.

Luisteren naar de meest vrolijke melodietjes en rustgevende geluidjes, schommelen op de ideale snelheid, want 6 snelheden én ook nog eens in twee richtingen. De bekleding van de stoel is groen van kleur met een aapje, giraf en vogeltje erop afgebeeld. Bovendien is deze wiegschommel ruimtebesparend en neemt 40% minder ruimte in beslag. Het frame is heel gemakkelijk inklapbaar.
Met 10 melodietjes, 2 natuurgeluidjes, 2 dierenvriendjes en 6 schommelsnelheden die de zintuigen stimuleren en helpen bij de ontwikkeling, is dit wel echt een baby must have!
Mini Cradle Swing 1 2 300x300 - Advent Challenge: week 2

 

Hij is gewonnen door Linda, en zij stuurt ons nog foto’s!!

 

Opdracht voor deze week is:

Wat maakt jou gelukkig? Persoonlijk geluk. Waar wordt jij nou gelukkig van?

Daar zullen we deze week achter komen….

Wil jij ook mee doen met de laatste 2 weken van de ADVENT Challenge? Klik dan hier!! 

6912 - Advent Challenge: week 2
Volg mij!

Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo
img 20180308 204700 300 - Advent Challenge: week 2
Volg mij!

Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen. 

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo

Geef een reactie