adventschallenge 640x640 - Adventschallenge week 3: Wat maakt jou gelukkig?
Mama,  Op reis

Adventschallenge week 3: Wat maakt jou gelukkig?

adventschallenge 640x640 - Adventschallenge week 3: Wat maakt jou gelukkig?Persoonlijk geluk, happiness, wat maakt jou gelukkig?

Dat was de opdracht van deze week!
Ik kan niet precies bedenken wat me elke dag nou gelukkig maakt. Heel eerlijk vind ik dat best moeilijk namelijk. Ik zal je vertellen waarom.

the beach is my happy place patti schermerhorn - Adventschallenge week 3: Wat maakt jou gelukkig?
Al sinds ik heel klein was, namen mijn ouders mij mee naar Ibiza. Toen ik een jaar of 16 was ben ik daar begonnen als propper in de zomer, en met 21 ben ik daar full time gaan wonen. Daar heb ik ook tot mijn 33ste gewoond. Mijn dochter is daar geboren, en toen ze 2 was, ben ik weggegaan bij haar vader. Het slimste was natuurlijk terug naar mijn ouders in NL. We hebben toen samen nog 3 jaar ongeveer in NL gewoond, en toen zijn we weer terug gegaan. Helaas kreeg mijn moeder een beroerte, en zijn we weer terug in NL.
Sinds 2 jaar wonen we dus samen in een stad/dorp, nieuw gezin, nieuw huis. Ik zou deze aanwinst voor geen goud willen missen. Met zijn 4tjes zijn we precies hoe het moet zijn. Mijn man (ok dat trouwen komt nog, maar vriend klinkt zo alsof ik 22 ben) is de liefde van mijn leven, en mijn meisjes zijn de meest geweldige meisjes op aarde. Hun lachen, hun knuffels en vooral de liefde die je voelt als je ons samen ziet, dat is mijn geluk! Ook mijn werk is mega leuk. Elke dag leer ik weer wat nieuws. Ik maak mijn eigen uren, behalve als ik een opdracht heb natuurlijk, maar ik werk full time, en ben full time bij mijn kindjes en gezin. Kost wat planning waar ik niet goed in ben, maar kijk, de meisjes liggen allebei op bed, dus ik kan lekker verder tikken.

happiness quotes tumblr short love quotes tattoos girls wallpaper hd cool - Adventschallenge week 3: Wat maakt jou gelukkig?

Perfect happiness zou je zeggen dus…

Bijna…

Nog steeds heb ik elke dag heimwee naar Ibiza, en kan ik niet wachten om daar weer ooit te wonen. Het zal voor mij altijd “thuis” blijven. Gelukkig is mijn partner het wel met mij eens, en mijn oudste dochter gaat liever vandaag dan morgen. Dus ooit zal het er wel weer van komen. Tot die tijd.. probeer ik elke dag iets te vinden wat mij blij maakt. Ik probeer niet te denken aan die constante grijze lucht, aan de kille mensen op straat, of dat we niet gewoon even lekker op het strand kunnen rennen. Dat mijn kleine baby niet elke dag even lekker in het zand kan spelen, of in het gras kan zitten zonder meteen een long ontsteking op te lopen. Dat mijn grote meisje hier voor iedereen te druk en luidruchtig is.

Maar denk wel veel aan op het strand zitten met warme chocomel en samen de zon onder zien gaan. Aan mijn vriendinnen. Aan de heerlijke geur voor pijnbomen, rozemarijn en tijm.. aan de bloei van de amandelbloesem in de lente.. Want dat maakt me weer heel gelukkig!

Tot die tijd maak ik het beste van wat ik heb, want ik heb het toch maar goed!!

happiness quotes 13 - Adventschallenge week 3: Wat maakt jou gelukkig?

De laatste opdracht van de advents challenge :

Goed doen voor een ander zonder dat je er zelf beter van wordt.

Volg mij!

Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo
img 20180308 204700 300 - Adventschallenge week 3: Wat maakt jou gelukkig?
Volg mij!

Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen. 

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo

Geef een reactie