Afgevallen, nieuwe outfit, putten en passpiegels

sevenbien - Afgevallen, nieuwe outfit, putten en passpiegels

YAY!!!

Je kon al lezen op mijn review voor de waisttrainer dat mijn taille aardig geslonken was. Daarnaast ben ik ook nog een paar kilo afgevallen, en word het wel weer tijd om eens nieuwe kleding te halen. 

Online shopping

Ik ben nog steeds geen fan van passpiegels, dus ik shop lekker online. Waarom zijn passpiegels zo vreselijk trouwens? Is het dat als je er te mooi uit ziet, en het thuis wat minder is, mensen eerder terug brengen? Het lijkt mij toch dat als je er vreselijk uit ziet in een winkel, dat je hard de winkel – zonder aankopen – uit rent. Ik wel in ieder geval. Vreselijk, zoveel putten en rollen heb ik niet in mijn eigen spiegel. En die kringen? Die waren toch echt minder? Misschien moet ik mijn spiegel een keer poetsen, maar ik blijf liever in de ontkenning.

Maar goed, ik dwaal af. Online shoppen dus. Als het niet past, stuur je het terug, en je kunt gewoon voor je eigen spiegel passen. Ik vind het geweldig. ook omdat ik dan de drukte vermijd, en ik rustig kan winkelen zonder kinderen die jengelen, of een dochter die je aankijkt of je niet wijs bent als je dat leuke shirtje pakt. “Mam, echt?” . Knappe die het nog gaat passen.

Shorts, tops en slippers

Ik ben wel van het hele makkelijke, en doe mijn best om het een beetje te kunnen combineren. Mijn kast kan het nl allemaal niet meer aan. Raar, want ik heb absoluut NIETS om aan te trekken.

Maar goed, je kunt op de foto’s klikken om het a: groter te maken en b: direct bij Sevenbien te bekijken.

sevenbien4 600x162 - Afgevallen, nieuwe outfit, putten en passpiegels

 

Ik ben dol op shorts, en durf ze stiekem weer aan. Dat is wel eens anders geweest…  nou ben ik geen 10 kilo afgevallen, maar doordat de buik wat minder is, staat het wel weer gewoon ok. Deze shorts vind ik ideaal voor naar het strand, of lekker in de tuin met de meisjes. Ik leef verder in jeans, maar het liefst een beetje versleten zoals deze.

sevenbien1 600x377 - Afgevallen, nieuwe outfit, putten en passpiegels

 

Strakke shirts vind ik nu nog niet geweldig, vooral in de zomer word ik daar heel ongemakkelijk van. Deze shirts zijn simpel en passen overal bij. En ze kleden leuk af vind je niet?

sevenbien3 600x293 - Afgevallen, nieuwe outfit, putten en passpiegels

 

Ik kan dus echt niet zonder slippers. Ik vind schoenen best ongemakkelijk, en loop daarom altijd op blote voeten thuis. Slippers had ik er vroeger zeker 150 paar van in Ibiza, toen ik uiteindelijk hier moest blijven heb ik ze in een boze bui allemaal bij het grof vuil gezet. Als ADHD’er heb ik soms van die impulsieve acties waar ik later spijt van krijg. RIP mijn mooie slippers. Maar goed, ik bouw weer aan een nieuwe collectie!

sevenbien2 600x370 - Afgevallen, nieuwe outfit, putten en passpiegels

 

Om het af te maken nog een paar super leuke armbandjes. Zo ben je altijd aangekleed. Ik ben vrij allergisch, dus ik ga voor de Brace Me Budha. Ook omdat het mooi bij mijn verlovingsring past.

Het is wel heel erg lang geleden dat ik over lekker shoppen sprak. Dat ga ik vaker doen!!

Liefs!!

(adv)


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥ 
Spread the love

6 comments on “Afgevallen, nieuwe outfit, putten en passpiegels

  1. Die armband is geweldig. Ik heb een armcandy addiction. Overal koop ik armbandjes. Heel slecht voor mijn portemonnee dit artikel 😉

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: