Close
Aftershokz Trekz Titanium Mini

Aftershokz Trekz Titanium Mini headsets review (met winactie!)

De Aftershokz Trekz Titanium Mini headsets zijn totaal anders dan je gewent bent van een headset. Veilig muziek luisteren, comfortabel en kwaliteit. 

De Aftershokz Trekz Titanium Mini headsets

De Aftershokz Trekz Titanium Mini headsets zijn super stylish, dus iedere tiener wil er wel mee gezien worden. Bovendien zitten ze eigenlijk vlak voor je oor, dus geen irritante oortjes die eruit vallen. Met als heel handige bijkomstigheid dat je buiten de muziek ook hoort wat er om je heen speelt. Fijn dus dat je de puber niet meer 100x hoeft te roepen, of bijvoorbeeld tijdens het hardlopen. Want daar zijn ze echt ideaal voor! Ik heb hem ook geprobeerd in de sportschool. Ik hou ervan dat ik wel hoor wat er om mij heen gebeurt namelijk. Of wat dacht je op de fiets? Of in de auto? Ik ben altijd de weg kwijt, en door deze headsets hoor je alles kraakhelder. Had ik hem nou eerder dan had ik mijzelf een kapotte telefoon kunnen besparen. Er is een grotere versie van de headset, maar zelf vind ik dit formaat ook echt prettig. Hij valt lekker langs mijn hoofd en blijft goed hangen. Echt ideaal om te sporten bijvoorbeeld. Hij is wireless dus geen irrante draden ergens.

Keira vind het fijn mij te bellen als ze een keer alleen naar huis fietst. Met deze headset hoort ze alles om haar heen, en belt ze netjes handsfree. Hij zit ook echt fijn om het hoofd heen, en niets knelt of drukt, of zit los. Doordat ze elven oortjes heeft zitten andere headsets vaak heel vervelend, ze blijven er of niet in, of drukken haar oren plat. Daar heeft zij hier geen last van gelukkig. Hij hangt echt heel lekker.

Aftershokz Trekz Titanium MiniTrekz Titanium Mini: speciaal voor kinderen

Ouders van Nederland, wij schieten te hulp. Aftershokz ontwikkelde speciaal voor kinderen de Trekz Titanium Mini. Deze koptelefoon maakt, net als de andere modellen van Aftershokz, gebruik van botgeleiding om geluid door te geven en laat de oren onbedekt, zodat omgevingsgeluid nog prima te horen is. Ook als Jacob Sartorius op volume 11 staat. Zo kunnen je kinderen veilig muziek luisteren op straat en horen ze je ook nog als je ze toeroept dat die frituurpan HEET is.Aftershokz Trekz Titanium Mini

Geen concessies op kwaliteit
De Trekz Titanium Mini beschikt over een titanium-frame voor optimale flexibiliteit en duurzaamheid en is dus goed beschermd tegen kindergeweld. Speciale technologie gaat geluidlekkage en omgevingsruis tegen, en met een volledig opgeladen batterij kunnen kinderen minimaal zes uur draadloos muziek luisteren en telefoongesprekken voeren. Dat is lang genoeg voor een ononderbroken middag buiten. Bovendien worden geen concessies gedaan op het gebied van audiokwaliteit: PremiumPitch+ ™ zorgt ervoor dat muziek dynamisch wordt afgespeeld en telefoongesprekken kraakhelder klinken.

De Aftershokz Trekz Mini is in twee verschillende kleuren (roze en grijs) verkrijgbaar voor €149.95. Aftershokz is verkrijgbaar op Aftershokz.nl en daarnaast bij RunToday, Runners World, Bever, Bol.com en BCC.

Aftershokz Trekz Titanium MiniWinnen!

Wil jij de grijze Aftershokz Trekz Titanium Mini headset ter waarde van €149.95 winnen? Doe dan snel mee! Deel dit bericht op 1 van de social media kanalen met 1 van de knoppen hieronder. Een extra like, delen en/of volgen wordt altijd op prijs gesteld en is meer kans. Like je ook de FB va Aftershokz?

Over een week ontvangt de winnaar bericht!

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

29 thoughts on “Aftershokz Trekz Titanium Mini headsets review (met winactie!)

 1. Ik heb pas geleden nog een nieuwe ontvangen dus ik sla eventjes over maar hij ziet er wel heel tof uit!

 2. Wat is dit handig zeg! Ik maak heel graag kans voor mijn dochter. Hier wordt ze zeker blij van, en ik ook. Natuurlijk gedeeld via Facebook!

 3. Ik doe graag mee voor me dochter, ziet er prachtig uit, zou ze geweldig vinden !!.

  Groetjes Anneliese de Waal

 4. Lijkt me handig voor tijdens het sporten, zeker ook omdat het geen draad heeft! Ik doe graag mee.

 5. Oohhh gaaf zeg wat handig! Ja zo’n mooie gadget kan ik heel goed gebruiken zou echt super zijn en deze lijkt inderdaad erg goed dus heel erg graag 😃😍

 6. Wat handig. ik waag graag een kansje en ik volg/like beide fb-paginas

 7. Deze fijne headset zou ik graag willen winnen voor bij het sporten en mijn werk.

 8. Wat een geweldige uitvinding..veilig en niet afgesloten van de wereld..superactie!!

 9. Niet alleen voor tieners. Ik zie mogelijkheden op mijn werk. Daar is het heel belangrijk om wel te kunnen communiceren, ik denk dat iedereen zo’n ding wil!

 10. Super gae actie waar ik heel graag aan mee doe voor mijn dochter Macey.

 11. Ik zal vast de enige zijn maar ik vind ze eigenlijk helemaal niet zo mooi. Ze zijn zo groot en lang. Succes met je winactie

 12. Ik heb hem ook. Heerlijk ding. Blijft ook erg lang opgeladen trouwens. En mijn dochter van 1kreeg het niet kapot. Ook niet geheel onbelangrijk. Je gaat er iemand heel blij mee maken. Leuke actie.

 13. Lijkt me een heel fijne en handige headset, mag ook wel voor die prijs 😉 Ik kan hier wel iemand blij mee maken!

 14. Super zo’n koptelefoon. Ik zou hem denk ik ook zelf houden hahaha
  Ik deel je winactie nog meteen ook gelijk nog even in mijn overzichtje met de leukste winacties in Bloggersland op mijn blog. Telt dat ook voor deelname 😉

 15. dit lijkt mij stiekem wel heel handig voor mijn werk. Ik ben continue aan de telefoon met klanten en dan houd ik nog een beetje bewegingsvrijheid en kan ik lekker blijven rondlopen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang