Aftershokz Trekz Titanium Mini

De Aftershokz Trekz Titanium Mini headsets zijn totaal anders dan je gewent bent van een headset. Veilig muziek luisteren, comfortabel en kwaliteit. 

De Aftershokz Trekz Titanium Mini headsets

De Aftershokz Trekz Titanium Mini headsets zijn super stylish, dus iedere tiener wil er wel mee gezien worden. Bovendien zitten ze eigenlijk vlak voor je oor, dus geen irritante oortjes die eruit vallen. Met als heel handige bijkomstigheid dat je buiten de muziek ook hoort wat er om je heen speelt. Fijn dus dat je de puber niet meer 100x hoeft te roepen, of bijvoorbeeld tijdens het hardlopen. Want daar zijn ze echt ideaal voor! Ik heb hem ook geprobeerd in de sportschool. Ik hou ervan dat ik wel hoor wat er om mij heen gebeurt namelijk. Of wat dacht je op de fiets? Of in de auto? Ik ben altijd de weg kwijt, en door deze headsets hoor je alles kraakhelder. Had ik hem nou eerder dan had ik mijzelf een kapotte telefoon kunnen besparen. Er is een grotere versie van de headset, maar zelf vind ik dit formaat ook echt prettig. Hij valt lekker langs mijn hoofd en blijft goed hangen. Echt ideaal om te sporten bijvoorbeeld. Hij is wireless dus geen irrante draden ergens.

Keira vind het fijn mij te bellen als ze een keer alleen naar huis fietst. Met deze headset hoort ze alles om haar heen, en belt ze netjes handsfree. Hij zit ook echt fijn om het hoofd heen, en niets knelt of drukt, of zit los. Doordat ze elven oortjes heeft zitten andere headsets vaak heel vervelend, ze blijven er of niet in, of drukken haar oren plat. Daar heeft zij hier geen last van gelukkig. Hij hangt echt heel lekker.

Aftershokz Trekz Titanium MiniTrekz Titanium Mini: speciaal voor kinderen

Ouders van Nederland, wij schieten te hulp. Aftershokz ontwikkelde speciaal voor kinderen de Trekz Titanium Mini. Deze koptelefoon maakt, net als de andere modellen van Aftershokz, gebruik van botgeleiding om geluid door te geven en laat de oren onbedekt, zodat omgevingsgeluid nog prima te horen is. Ook als Jacob Sartorius op volume 11 staat. Zo kunnen je kinderen veilig muziek luisteren op straat en horen ze je ook nog als je ze toeroept dat die frituurpan HEET is.Aftershokz Trekz Titanium Mini

Geen concessies op kwaliteit
De Trekz Titanium Mini beschikt over een titanium-frame voor optimale flexibiliteit en duurzaamheid en is dus goed beschermd tegen kindergeweld. Speciale technologie gaat geluidlekkage en omgevingsruis tegen, en met een volledig opgeladen batterij kunnen kinderen minimaal zes uur draadloos muziek luisteren en telefoongesprekken voeren. Dat is lang genoeg voor een ononderbroken middag buiten. Bovendien worden geen concessies gedaan op het gebied van audiokwaliteit: PremiumPitch+ ™ zorgt ervoor dat muziek dynamisch wordt afgespeeld en telefoongesprekken kraakhelder klinken.

De Aftershokz Trekz Mini is in twee verschillende kleuren (roze en grijs) verkrijgbaar voor €149.95. Aftershokz is verkrijgbaar op Aftershokz.nl en daarnaast bij RunToday, Runners World, Bever, Bol.com en BCC.

Aftershokz Trekz Titanium MiniWinnen!

Wil jij de grijze Aftershokz Trekz Titanium Mini headset ter waarde van €149.95 winnen? Doe dan snel mee! Deel dit bericht op 1 van de social media kanalen met 1 van de knoppen hieronder. Een extra like, delen en/of volgen wordt altijd op prijs gesteld en is meer kans. Like je ook de FB va Aftershokz?

Over een week ontvangt de winnaar bericht!


ageology banner Aftershokz Trekz Titanium Mini headsets review (met winactie!)

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥

Geschreven door

Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo