Close

Alka fruit thee; tegen ontzuring van het lichaam.

Ontdek de perfecte harmonie: Het biologische fruit in de verschillende melanges zijn heerlijk van smaak. Door de combinatie met biologische en basische kruiden ondersteunt Alka® Fruit Thee je lichaam met een milde ontzuring. Perfect voor een gezonde en basische levensstijl.

Wat is verzuring?

Dagelijks groeit het bewustzijn over de werking van ons lichaam. Maar bij veel mensen is nog niet bekend hoe ons voedingspatroon en onze levensstijl de gezondheid op de langere termijn kan beïnvloeden.

Voeding, stress, medicijnen, overmatige spierbelasting produceren na verbranding zure afvalstoffen die het lichaam kwijt moet om de zuurgraad van het bloed op een constant niveau te houden. Voorbeelden van zure afvalstoffen zijn urinezuren en melkzuren.

Om de zuurgraad van het lichaam in evenwicht te houden, moeten zure afvalstoffen worden afgevoerd. Dit doet het lichaam door deze af te voeren via de nieren, de longen en de huid. Daarnaast neutraliseert het lichaam zuurresten met behulp van onze lichaamseigen stof natriumbicarbonaat. Maar de hoeveelheid afvalzuren die dagelijks in het bloed vrijkomt is te groot om via de normale uitscheidingsorganen het lichaam te verlaten. Het lichaam slaat de zuurresten dan op in het lichaam. Dit veroorzaakt zure ophopingen waardoor gezondheidsrisico’s ontstaan. Daarnaast kunnen belangrijke enzymactiviteiten niet plaatsvinden als het lichaam te zuur is.

Alka Fruit Thee

  • Genieten en ondersteunen van je gezonde zuur-base evenwicht
  • 100% biologische en natuurlijke ingrediënten
  • Keuze uit 4 verschillende fruit & kruiden melanges
  • Pyramidezakjes, touwtjes en labeltjes zijn gemaakt van biologische afbreekbare vezels >> 100% duurzaam

Alka® Fruit Thee – Bosvruchten
De friszure melange van biologische bosvruchten en kruiden creëert een verrassende smaak die doet denken aan een grote schaal wilde bessen. Alka® Fruit Thee Bosvruchten is genieten met milde ondersteuning van je gezonde zuur-base evenwicht.

Alka® Fruit Thee – Citroen
Deze verkwikkende citroenthee gecombineerd met basische kruiden voert je mee naar een mooie zomerse dag. Alka® Fruit Thee Citroen is een verfrissing voor je lichaam en biedt een milde ondersteuning van je gezonde zuur-base evenwicht.

Alka® Fruit Thee – Sinaasappel
De perfecte verbinding tussen basische kruiden en de natuurlijke smaak van verse zongerijpte sinaasappels. Alka® Fruit Thee Sinaasappel is een pure, zonnige traktatie en zorgt voor een milde ondersteuning van je zuur-base evenwicht.

Review Alka Fruit thee

Buiten dat de Alka frui thee heerlijk fris smaakt is hij dus ook nog goed voor je. Ons lichaam kan een hele hoop voor je doen om het zelf gezond te houden. Maar sommige van ons kunnen echt die extra hulp gebruiken om het zuiver te houden. Je weerstand is gewoon niet altijd even goed, we eten niet altijd het allerbeste van het beste. Ik merk bij dagelijks gebruik dat ik wat minder moe ben en mijn huid ziet er beter uit.

De fruit thee is overigens met dit warme weer ook fantastisch als ijsthee!

BRON: ALKA

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang