Het “All American” verjaardagsfeestje

Mijn kleine meid is dol op de meeste typisch Amerikaanse snacks en hapjes. Voor haar verjaardag besloten wij dus om een hele dag typisch Amerikaans te eten en te drinken. Wat dat allemaal was, lees je hier.

Happy Birthday!

Mijn lieve meisje werd 3 jaar!! Ze wilde graag een loopfiets, Oreos en bonen. Simpel! Keira had ooit een vlog gemaakt voor Beauty-Unboxing, en daardoor wist ik van US Groceries. Zij zijn net een mini Amerikaanse supermarkt. Ik zeg mini want in de US is van alles 1000 smaken en XL.

 

Bonen, burgers en popcorn

Over de hele dag probeerden wij van alles, grotendeels kwam alles bij US groceries vandaan, maar ik heb er bijvoorbeeld ook nog lekkere spring rolls, sausage rolls, pigs in a blanket en potato salad bij gemaakt. Alles wat ik wel eens in de US heb gegeten.

Poptarts tussendoor, Mac n Cheese bij het avondeten… De cereals smult ze nog dagelijks van. Wat leuk is om veel verschillende kleine verpakkingen te bestellen zodat je alles een keer kunt proeven. Verder word hier alles gemarineerd in de A1 Steaksauce tot hij op is.. hij maakt echt al het vlees mals, en alle groente word er lekker van.
Ik had de French Vanilla super moist cake besteld, want in de US was dat echt mijn favoriete smaak. De French Vanilla coffee matte voor in de koffie.. man daar kon ik liters van op. Voor Miya geen koffie, maar de vulling van de cake waren de Oreo birthday cookies, die ik flink gestampt had en vermengd met wat van de topping. De versiering is van marsepein. Het is geen super masterpiece, maar lekker was hij wel!
De bisquick pancake mix, met de log cabin siroop is een gouden combinatie!
De birthday girl!!! In tegenstelling tot grote zus is zij niet zo dol op foto’s, maar ze was echt heel erg blij die dag 😀
Als ontbijt hadden we de echte American pancakes. Die zijn wat dikker, zoeter en komen altijd op een grote stapel. Ook de siroop was wat dunner dan ik gewend ben van de Nederlandse siroop, maar ook wel heel erg lekker!

We hebben die week ook nog lekker burger n fries gegeten, met corn on the cob en de Taco Bell refried beans. Ik eet geen bonen, maar zij vonden dat wel heel apart. Een beetje bonen puree leek het wel. Je moet er van houden denk ik.

Uitdelen op het kdv

De bedoeling was bakjes met sterretjes (om in het US thema te blijven) en popcorn uit te delen. Dat was al op (ahum) en heeft ze lekker cinnamon koekjes uit het pakket van Keira uitgedeeld, met een mandarijntje en een doosje Dory stickers. Simpel maar effectief. Alle kinderen waren er blij mee gelukkig!

Al met al had mijn meisje echt een super verjaardag!

In de zomer willen we het nog een keer over doen, maar dan op een flinke BBQ, bier erbij, en een mega super moist cake als toetje. Nu al zin in! De US groceries shop heeft ook heel veel keuze in hartige dingen, chips en ander lekkers wat hier niet of bijna nergens te koop is. Ook leuke cadeautip!


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥