“All I want for Christmas is you” is de hartverwarmende kerstfilm van het jaar!

alliwantforchristmas1 "All I want for Christmas is you" is de hartverwarmende kerstfilm van het jaar!

Meet Mariah! Het schattige meisje van All I want for Christmas. De kerstfilm ingezongen door Mariah Carey. De kleine Mariah wil dolgraag een hondje, en dan mag ze ook nog eens mee doen met de modeshow!

alliwantforchristmas2 "All I want for Christmas is you" is de hartverwarmende kerstfilm van het jaar!All I want for Christmas is you – de kerstfilm van Mariah Carey

Toen ik de trailer voorbij zag komen wilde ik ik bedoel de kinderen de film meteen zien. Mariah Carey heeft zelf een film geproduceerd met haar, of beter gezegde DE allergrootste kersthit allertijden. Het verhaal is misschien niet super origineel. Het kleine meisje Mariah wil dolgraag een puppy. En als ze er een heeft dan mag ze meedoen met de populairste meiden tijdens een modeshow.

Ze heeft haar zinnen gezet op Princess, een anti allergische poedel. Haar ouders zorgen er voor dat Santa geen pup komt brengen al wil ze nog zo graag. Plotseling komt de kleine pup Jack logeren, als ze daar goed mee om kan gaan dan mag ze Princess. Natuurlijk beleven ze samen met haar vrienden een mooi avontuur en worden ze dikke vrienden tot Mariah haar eigen Princess mag halen… De rest moet je zelf zien!

De kerstfilm van Mariah Carey zit boordevol lekkere kerstmuziek en brengt je zo in de stemming! Wij hebben hem echt al een paar keer opgezet want je wordt er zo vrolijk van! Oh en nog wat, je kunt hem op DVD krijgen, maar ook gewoon bij KPN on demand!

Dress like Mariah

Over de outfits van de kleine Mariah in deze kerstfilm is natuurlijk nagedacht. Ze draagt schattige maar lekker warme winterkleding. Ze draagt vooral warme sweater truien en een dikke maillot met hoge laarsjes. Precies de stijl die mijn meiden ook graag dragen. Alhoewel ze allebei verliefd waren op het kerst jurkje. Dat is namelijk ook echt favoriet hier. Een leuke sweater of een koltruitje, met een skater rokje, een dikke maillot en gympen of laarzen. De kleding was echt een beetje in stijl van de winter collectie van Noppies.

alliwantforchristmas4 "All I want for Christmas is you" is de hartverwarmende kerstfilm van het jaar!Zelfs de babykleding en pyjamaatjes waren heel schattig. Leuke onesies die toch niet al te zoet zijn. Zelf ben ik wel blij met de onesie als pyjama voor die kleintjes. Ze bewegen zoveel in bed, en vooral de kleine eindigt altijd boven de dekens. Dan is zo een onesie dus ideaal.  Normaal zie je in zo een kerstfilm vaak heel ouderwetse of totaal niet gepaste kleding voor de tijd van het jaar. Deze film laat echt zien dat je er warm gekleed ook leuk uit kan zien.

Wij gaan de Mariah kerstfilm nog even een keer op zetten, jij ook?

All I want for Christmas is you "All I want for Christmas is you" is de hartverwarmende kerstfilm van het jaar!


ageology banner "All I want for Christmas is you" is de hartverwarmende kerstfilm van het jaar!

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥

Reacties

 1. Charlotte

  Ah wat een schattige film! Die lijkt mij ook wel heel leuk. En dat liedje rijdt ook altijd zo lekker in je hoofd hangen haha.

 2. Natalie

  Oh die ziet er super schattig uit! Ik ben stiekem vorige week al begonnen met de kerstfilms. Ik zie graag tekenfilm dus deze kan ook op het to see lijstje

 3. Bericht
  Auteur
  Judith

  Nou het is een tekenfilm, dus echt veel fout kan Mariah niet doen natuurlijk 😉 Ze zingt alleen de liedjes en verteld de intro.

 4. Ineke

  Oh wat een leuke film. Alleen al de screenshots doen mij zin krijgen om te kijken naar de film.

 5. Marieke

  Ik ben dol op kerstfilms! Dit lijkt me echt een hele leuke film om lekker met het hele gezin te kijken op 1e kerstdag! Lekkere hapjes erbij, dekentje…

 6. Bericht
  Auteur
 7. Bericht
  Auteur

Reacties zijn gesloten.