Close

Mijn 5 ideeën voor in de nieuwe badkamer

In de badkamer spendeer ik echt heel veel uur. Ik hou van lekker lang onder de douche staan. Dat is echt mijn rust momentje. Mijn dochters liggen het liefst uitgebreid in bad. Samen kwamen wij op deze 5 ideeën voor een all in badkamer. 

Een all in badkamer

Heel graag zou ik een hele grote all in badkamer willen. We hebben ons droomhuis nog niet, maar zodra wij die hebben, dan komt er een hele mooie nieuwe badkamer.

Badkamerkasten

Ik weet niet of het voor jou heel belangrijk is, maar ik wil veel kasten en storage in mijn badkamer. Badkamerkasten zorgen voor iets van rust tussen al die make up en crèmes, verschillende douche gels, handdoeken, etc etc. Ik houd van simpele witte of licht grijze. Het liefst met een zilveren randje of iets dergelijks. Strak maar toch mooi dan weer. Ook moeten de badkamerkasten veel ruimte hebben om alles in te leggen.

Bad en Douche

Mijn droom is zo een losstaand bad van Villeroy en Boch met van die mooie sierlijke poten. Die vind ik echt prachtig. Ik zie mij dan al helemaal liggen met schuim tot ver over mijn kin. Heerlijk genieten. De meiden liggen vaker in bad dan ik, mar ook zij vinden een losstaand bad net iets van vroeger of uit sprookjes. Die willen wij dus het liefst.

Nou wilden wij altijd al een regendouche, maar wist dat die echt vervelend zijn als je niet een heel goede druk hebt in de badkamer? Dan krijg je van die miezer regen in plaats van zo een lekkere stort regen. Goed op letten dus! Dan kun je beter een normale douche hebben om toch nog wat van kracht te krijgen.

De muur en spiegels

Een lekker grote spiegel lijkt mij ook wel wat, met goede verlichting zodat ik eindelijk zie wat ik doe als ik make up op smeer. Of mijn oudste dochter als ze aan het oefenen is met contouren. Misschien dat ze dan wel ziet dat het toch echt vegen zijn? Op de muren wil ik graag van die lichtblauwe tegels. Grote matte, lichtblauwe tegels. En als dat niet mogelijk is, dan grote witte tegels met het plafond lichtblauw. Ik zag dat laatst op Pinterest en vind ik prachtig!

Wasbakken

Het liefst twee naast elkaar. Dat geruzie elke ochtend is dan meteen voorbij!

Wat voor badkamer heb jij?

de badkamer foto’s zijn van Shutterstock

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

8 thoughts on “Mijn 5 ideeën voor in de nieuwe badkamer

  1. Ja gaaf zo’n losstaand bad! Zou ik ook graag willen maar dan wel in een iets grotere badkamer… Maybe later! En een tweepersoons wasbak is inderdaad de uitvinding van de eeuw 😉 X Anne

  2. Wij hebben een ‘open’ badkamer. De slaapkamer grenst aan een kastenkamer die weer overgaat in de badkamer. Alles zonder deur ertussen. Ideaal. En waar ik eerst dacht dat de stoom slecht zou zijn voor de lucht of de kleding (vochtig) blijkt na ruim 16 jaar dat het prima gaat. Ik vind het ideaal en wel wat luxueus hebben. Qua badkamer zou ik graag twee wastafels willen hebben in plaats van een. En dan een beetje knap verwerkt. Want omdat onze badkamer inmiddels ruim 16 jaar oud is, zijn die wastafels toch wel een tikje gedateerd. Maar ik mag niet zeuren! Want het is gewoon prima en mooi. Overigens – off topic – begrijp ik de uitgelichte afbeelding van een tosti bij dit artikel niet helemaal? Daardoor had ik de aanname dat jullie ook keukenapparatuur in jullie badkamer wilden 😉 (kan ook handig zijn trouwens. Een koffiezetapparaat ingebouwd boven het bad. Lekkere espresso tijdens het badderen. Aan de andere kant heb ik dan liever een glas champagne. hahaha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang