Hier in huis is lekker slapen minder vanzelfsprekend als bij een gezin met 3 nieuwe babies. Er is altijd wel iemand wakker in de nacht. Gelukkig krijgen wij regelmatig tips om het te verbeteren. Wat dacht je van fijne Design
Bedden
en een nieuwe matras?

Slaap lekker allemaal

We kennen allemaal wel de tips om beter te slapen.

  • Niet te veel prikkels voor het slapen gaan
  • Rust, reinheid en regelmaat
  • Routine en ritueel
  • Kamer niet te warm, koud of vochtig

Dat inslapen gaat hier redelijk goed. Maar dat doorslapen.. De meiden hebben allebei lekkere bedden met top matrassen en goede dekbedden met overtrekken van bijvoorbeeld Snurk.
Er staat op advies bij de kleine een heerlijk geurlampje. Volgens de puber is het onzin, maar als hij bij haar op de kamer staat slaapt ze binnen 10 minuten. Geen onzin dus.

Maar hoe is het doorslapen dan? De kleine heeft veel nachtmerries. Ik heb een consult gehad met een spirituele coach en zij gaf mij een aantal tips.

Meer slaaptips

  • Denk aan dus zo een geurtje in de kamer
  • Een nachtlampje (hadden we uiteraard ook al)
  • Maar ook overdag haar dromen bespreken. Vragen wat ze doet als ze bang is, en opties geven wat te doen in haar dromen.
  • Ons huis kwam ook even ter sprake. Niemand vind het echt een heel fijn huis meer, en er hangt een bepaalde energie. Maar meteen verhuizen doe je ook niet 1 2 3. Ook al zou ik dolgraag in een appartement wonen. Voelt veiliger naar mijn idee.
  • Probeer ten alle tijden rustig te blijven, niet boos worden. Zelfs geen stem verheffen. Dit is in ons huis heel moeilijk met al die heftige temperamenten..

Nu laat ons eigen bed ook wat te wensen over. We hadden ooit zo een luxe foam vormt naar je lichaam matras gehad. Leuk en aardig, maar als je allebei wat zwaarder wordt moet je toch een andere matras aanschaffen. Tenminste als je nog een beetje lekker wilt liggen.

Het is ook belangrijk om een goed bed te hebben. Eigenlijk het liefst van natuurlijke materialen. Zoals het Ethnicraft HP bed ontworpen door Alain van Havre. Die rust in de kamer met niet al te veel meubels is nodig. Denk bijvoorbeeld een een statement kast van Treku, geen druk motief op de muren of gordijnen en zo min mogelijk rommel of andere afleiding.

Ik ga het in ieder geval proberen, want alles is mij een goede nachtrust waard!tips voor slapen


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥  
Spread the love