Ga naar de inhoud

Art Deco: Beauty meets fashion by Talbot Runhof

Ik ben dol op mooie dingen, en best wel een sucker voor mooie verpakkingen ook nog. Art Deco kwam met een prachtige lijn, die brengt je helemaal in lente sferen. Niet alleen door de mooie kleuren, maar dus ook met de verpakking. 

Beauty meets fashion by Talbot Runhof

Van de week kreeg ik wat samples opgestuurd. En ook al schrijf ik de laatste tijd weinig over make up, dit blog is wel gestart als een beauty/fashion blog. Omdat alles in het Engels was, heb ik dat allemaal verplaatst naar MommyLovesPink.com. Maar goed, ik ben natuurlijk nog steeds dol op make up, en probeer graag nieuwe looks. Meestal blijf ik toch in de nude/roze kleuren hangen, dus dit was een leuke uitdaging.

De producten

art deco

Blush Couture

De limited edition Blush Couture “field of flowers” bestaat uit 3 glanzende kleuren, en geeft een heel mooie tint op je wangen. Hij dekt ook goed, dus wel oppassen dat je niet meteen een flinke veeg geeft.

artdeco1

BeautyPlus_20160324123236_save

Zie je de blusher? Echt super dekkend na 1 laagje al. Mijn gezicht is echt heel licht, dus ik zelf doe dan echt heel licht poederen, zodat ik geen clown effect heb zeg maar. Daarnaast zie je de Hydra Lip Booster. 

De Hydra Lip Booster geeft je mooie sensuele lippen. Blauwe zee-algen, een extract uit waterplanten stimuleert de collageen aanmaak. Lippen worden zachter en gladder door het ingrediënt Spheres®. Collageen®, gecombineerd met zonnebloemolie en lupinezaad, zorgt voor een elastische huid. Ik heb de zalmoranje tint No. 06 “translucent papaya sorbet” die net zo mooi staat als lekker klinkt. In eerste instantie dekt hij goed, en plakt gelukkig niet. Ik vind plakkende lippen echt heel vies namelijk. Hij geeft echt een goede glans, en blijft redelijk lang zitten. Voor mij is het iets te glimmend, ik hou van een wat subtielere glans, maar Keira heeft hem inmiddels al gestolen, en voor haar is het wel heel lief. Als ik hem zelf op doe, doe ik het met mijn vingers, dan glimt hij iets minder.

Hydra Lip Booster 2

Eye Designer Refills,

Ik kreeg de No. 13A “stony shore” een bruine zandkleur, en No. 65 “heavenwards” een zomerachtige kleur turkoois. De Eye Designer Applicator, waar de refills op worden gedraaid om de oogschaduw professioneel mee aan te brengen, is verkrijgbaar in een limited edition gestreept bloemendesign.

BeautyPlus_20160324123254_save

Wat ik echt heel erg fijn vind, is de applicator, hij is heel zacht, en brengt heel makkelijk aan. Ik gebruik nog maar weinig oogschaduw met een kwast, de huid boven mijn ogen is wat slapper, en met een sponsje of vinger komt het net iets mooier uit. Maar deze applicator is echt wel erg fijn, en handig ook dat de oogschaduw er op gedraaid zit.

De turkoois is niet erg dekkend, maar na een paar keer zit het er wel mooi op. Niet echt een kleur die ik heel vaak zal dragen, ik vind de kleur toch meer voor jongere meiden, maar ik denk in de zomer als ik lekker bruin ben, het wel echt heel mooi zal staan. De zandkleur is echt een keeper, die kun je ook alleen met een beetje mascara dragen voor wat extra accentuatie, heel fijn. artdeco2

 

De Mineral Eye Styler, No. 90 “mineral navy blue”  is een intense koningsblauw. De geïntrigeerde puntenslijper zorgt ervoor dat de punt op ieder moment optimaal is voor het beste resultaat. De liner is vrij van parabenen en daarmee geschikt voor gevoelige ogen.
Mineral Eye Styler.eps

Op de ogen lijkt hij wel een stuk donkerder. Hij geeft heel erg goed af, en maakt een mooi zacht lijntje. Ik heb hem ook even in mijn ogen gedaan, en totaal geen irritatie! Dat is wel eens anders.

Mooie verpakkingen, en heel tevreden over de kwaliteit/prijs verhouding. Hoe vind jij mijn look er mee geworden?

4 reacties op “Art Deco: Beauty meets fashion by Talbot Runhof”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *