Aussie's Miracle Nourish

Een knuffel voor je haar. Die kunnen wij allemaal wel eens gebruiken. Als je haar gewoon niet meer wil doen wat hij hoort te doen, dan kun je hem nu een lekkere dikke knuffel geven met Aussie’s Miracle Nourish. En ik geef ook nog eens 3 volledige setjes weg!

Aussie’s Miracle Nourish

Toen ik het persbericht las over Aussie’s Miracle Nourish, was ik meteen blij. Ik ben namelijk dol op het merk! Het ruikt echt altijd verrukkelijk, en het doet gewoon wonderen voor je haar. Helemaal als je van die ongetemde krullen hebt als ik. Aussie’s Miracle Nourish legt er nog een schepje bovenop.

Het bevat avocado olie extract wat vol zit met goede vitamine e waar je haar erg gelukkig van wordt. Ook zit er Blue Mountain Eucalyptus olie in, dat ruikt niet alleen heerlijk, maar helpt ook bij haargroei en je hoofdhuid te stimuleren. Niet alleen lekker voor de koala maar ook voor je haar dus!

Verder zitten er natuurlijk de andere ingrediënten in die allemaal fijn zijn voor je haar.Aussie's Miracle Nourish

Review van Aussie’s Miracle Nourish

Ik ben natuurlijk bevooroordeeld want het is echt  mijn favoriete merk op haar gebied. En heel eerlijk liet ook deze lijn mij niet in de steek. Ik gebruikte 2x per week de shampoo, de conditioner en daarna de 3 minute miracle. Mijn haar is zachter, en lijkt wat voller en meer mee te werken. Keira haar krullen zijn wat meer handelbaar. Ze heeft minder klitten en het is minder pluizig. Dat het naar een soort van kauwgomballen op een tropisch eiland ruikt, werkt ook dat ze het nog eerder zal gebruiken. Momenteel slik ik ook de Sugar Bear Hair beertjes (vitamines voor het haar, binnenkort een review)), dus ik ga voor het gemak even af op de mening van Keira voor haar gekrulde haar. Wij zijn dus echt enthousiast!

WINNEN!!

Wil je ook genieten van een knuffel voor je haar, de heerlijke kauwgomballen op een tropisch eiland gevoel? Doe dan snel mee!

Reageer hier onder, of op Facebook, of op Twitter of waar je het leuk vind om te reageren. Ik mag 3 setjes weggeven, dus je maakt zeker een leuke kans!

 

Succes!!


ageology banner Een knuffel voor je haar (met winactie!)

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥

Geschreven door

Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo