Close
Aussie's Miracle Nourish

Een knuffel voor je haar met Aussies Miracle Nourish

Een knuffel voor je haar. Die kunnen wij allemaal wel eens gebruiken. Als je haar gewoon niet meer wil doen wat hij hoort te doen, dan kun je hem nu een lekkere dikke knuffel geven met Aussie‘s Miracle Nourish. En ik geef ook nog eens 3 volledige setjes weg!

Aussie‘s Miracle Nourish

Toen ik het persbericht las over Aussie‘s Miracle Nourish, was ik meteen blij. Ik ben namelijk dol op het merk! Het ruikt echt altijd verrukkelijk, en het doet gewoon wonderen voor je haar. Helemaal als je van die ongetemde krullen hebt als ik. Aussie‘s Miracle Nourish legt er nog een schepje bovenop.

Het bevat avocado olie extract wat vol zit met goede vitamine e waar je haar erg gelukkig van wordt. Ook zit er Blue Mountain Eucalyptus olie in, dat ruikt niet alleen heerlijk, maar helpt ook bij haargroei en je hoofdhuid te stimuleren. Niet alleen lekker voor de koala maar ook voor je haar dus!

Verder zitten er natuurlijk de andere ingrediënten in die allemaal fijn zijn voor je haar.Aussie's Miracle Nourish

Review van Aussie‘s Miracle Nourish

Ik ben natuurlijk bevooroordeeld want het is echt  mijn favoriete merk op haar gebied. En heel eerlijk liet ook deze lijn mij niet in de steek. Ik gebruikte 2x per week de shampoo, de conditioner en daarna de 3 minute miracle. Mijn haar is zachter, en lijkt wat voller en meer mee te werken. Keira haar krullen zijn wat meer handelbaar. Ze heeft minder klitten en het is minder pluizig. Dat het naar een soort van kauwgomballen op een tropisch eiland ruikt, werkt ook dat ze het nog eerder zal gebruiken. Momenteel slik ik ook de Sugar Bear Hair beertjes (vitamines voor het haar, binnenkort een review)), dus ik ga voor het gemak even af op de mening van Keira voor haar gekrulde haar. Wij zijn dus echt enthousiast!

WINNEN!!

Wil je ook genieten van een knuffel voor je haar, de heerlijke kauwgomballen op een tropisch eiland gevoel? Doe dan snel mee!

Reageer hier onder, of op Facebook, of op Twitter of waar je het leuk vind om te reageren. Ik mag 3 setjes weggeven, dus je maakt zeker een leuke kans!

 

Succes!!

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

34 thoughts on “Een knuffel voor je haar met Aussies Miracle Nourish

 1. Na bijna 2 weken flinke zon in Thailand, kan mijn haar wel een boost gebruiken.
  Ik loot graag mee.

 2. Mijn haar kan wel een boost gebruiken. Vooral omdat het zo pluizig is. Deze heb ik nog nooit geprobeerd maar zal wel een goed produkt zijniet. Ben echt wel nieuwsgierig hiernaar.

 3. Lijkt me reuze top voor de lange haren van dochterlief😘😇😘

 4. Heel nieuwsgierig naar het kauwgommenbollenluchtje! Doel op kauwgomballen en mijn haar kan wel een boost gebruiken, bijkomende van een zwangerschap en ondertussen alweer zwanger van nr. 2 (tevens de laatste hoor 😉

 5. Knuffeltijd!!! Misschien knapt mijn haar daar wat van op (blijft hangen in een winterdipje…. Tropisch eiland zou dus ook super zijn, en kauwgomballen kunnen altijd! 😛 😀 )

 6. Die ruikt zoooooo lekker; alleen al daarom doe ik graag mee, hiermee wordt het douchen na het sporten extra beloond!

 7. Mijn haar is even niet wat het geweest is.. vooral nu na de zwangerschap, het kan zeker weten wel een hele dikke knuffel met kauwgomballen op een tropisch eiland gebruiken haha! Ben benieuwd, ken het merk nog helemaal niet ..

 8. Al meerdere keren mee in mn handen gestaan. Ik heb zulk lastig droog haar! Het krult en pluist vaak en het vinden van de juiste producten is nog altijd niet gelukt. Lijkt mij top om het een keer te mogen proberen.

 9. Klinkt interessant. Ik gebruikte bijna altijd de producten van Aussie. Op dit moment heb ik een luxe productlijn van een ander merk getest en dat maak ik eerst even op. Aussie heb ik ook nog op voorraad. Al heb ik toch het vermoeden dat ik de (duurdere) shampoo van het merk wat ik heb getest ga bestellen. Ik sla over voor deze winactie (maar het klinkt wel heel leuk. Ik ben benieuwd naar de geur!). Fijne zondag!

 10. Mijn zoon en ik lijkt het fijn om heerlijk van een knuffel voor ons haar te genieten en ons even te wanen op een tropisch eiland met de kauwgomballen geur 🙂

 11. Ik ben niet echt merkvast, maar moet wel zeggen dat dit voor mij wel een van de betere merken is. Lekkere geuren en de substanties voelen gewoon heel prettig. Ik maak dan ook graag kans.

 12. Ik kan helaas niet mee doen omdat het niet geschikt is voor mijn haar. Maar veel succes met de winactie!

 13. Lees is daar kauwgom ballen? Lekker! En ik ben erg benieuwd naar je review van de haarvitamines.

 14. Ohhhh wat ruikt dat lekker he! Ik heb eerst een keer die heerlijke schuim gekocht, maar ik heb hem maar 2 keer kunnen gebruiken… de spuitbus had namelijk kuren, en hij stopte niet met schuimen! :S Jammer want het was zo’n fijn product. Omdat ik niet gelijk weer de mist in wilde gaan, heb ik daarna die conditioner gekocht en die gebruik ik nu. Ik vind het lekker spul en zou wel meer van dit merk willen proberen.

 15. Ik ga ze ook testen. Ben benieuwd, maar het klinkt veelbelovend. Ook ik heb vooraf al een mening over het merk en die is net als bij jou positief haha. Veel succes iedereen die meedoet!

 16. Mijn pluizige haar zou ook wet meer mee mogen werken. Maar ik doe vooral mee voor het heerlijke kauwgomballen op een tropisch eiland gevoel. Dat moet ik gewoon ervaren 😉

 17. Mmm die geur inderdaad! Als ik weer eens zo’n flesje heb verdedig ik het met hand en tand. Want tot de laatste druppel wil ik er van genieten! Loot graag mee voor zo’n kado!

 18. Oh wat leuk! Ziet er echt super uit! Ik doe graag mee om een van de setjes te winnen 😀 xx

 19. April doet wattie wil, mijn haar ook hahaha.
  Ik doe graag mee, en ben reuze benieuwd naar deze producten van aussie..
  Super dat je dit mag organiseren voor de lezers van je blog!
  Groetje Ilsiee

 20. Heerlijk lijkt mij dat voor mijn haar. Ik gebruik jaren lang dezelfde shampoo. Misschien een goede change. Ik doe graag mee! Ben benieuwd!

 21. Daar hoef ik niet lang over na te denken,
  Ik zou niet mijzelf maar mijn dochter graag deze shampoo en conditioner willen schenken.

  Omdat ik van haar hou en ontzettend trots op haar ben,
  Zij is namelijk de beste vrijwilligster die ik ken.

  Iedere vakantie en ieder vrij uur,
  Gaat zij voor de dieren door het vuur.

  Harde wind, sneeuw of regen,
  Niets of niemand houdt haar tegen.

  In ons dorp, op de kinderboerderij,
  Maakt zij de dieren en bezoekers ontzettend blij.

  Geld ontvangt zij voor dit dankbare werk niet,
  Maar ik zie dat zij er volop van geniet.

  Ik waardeer dit enorm van haar,
  En wil dat graag kenbaar maken met dit gebaar.

  Dus mocht ik deze geweldige prijs winnen,
  Dan kan ik geen betere kandidaat dan mijn dochter verzinnen.

 22. Dit lijkt mij heerlijk en ik denk dat mijn tweeling dochters Sterre en Nikki dit ook geweldig zullen vinden. Ze hebben altijd enorm veel klitten in hun haar en de geur van kauwgomballen vinden ze alleen maar lekker!

 23. Shampoo dat naar kauwgomballen ruikt, dat wil mijn dochter ook wel. Zij heeft ook enorm pluis haar, dus ik ben wel benieuwd naar de werking ervan. Ik doe graag mee

 24. Ah! Dit klinkt echt heel fijn. Onze peuter heeft een bos met krullen, maar daardoor dus ook vaak klitten. Ben nog steeds op zoek naar een heel fijn product dat niet alleen haar, maar ook hoofdhuid verzorgd. Kortom, ik doe graag mee!

 25. Het haar van onze dochter en mij ontvangen deze knuffel heel graag en ik doe daarom dan ook graag mee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang