Avene Cleanance voor een gezonde en stralende huid

Oh jee acne! Wat kun je doen tegen jeugdpuistjes?

Acne is iets wat veel voorkomt. Het begint vaak in de pubertijd wanneer de hormonen veranderen, dit proces gaat door rond je 25e levensjaar. Het is belangrijk om je huid hierin te helpen. Ik vertel jullie vandaag wat over de producten en de werking van Avene. Dit merk is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige en kwetsbare huid. Lees je mee?

Avene Cleanance cleansing gel

Je huid tweemaal per dag reinigen is voor iedereen belangrijk maar als je last heb van een gevoelige huid of acne is het nog belangrijker. Met de Avene Cleanance Cleansing gel verwijder je de huid van onzuiverheden. Het reinigt en verzorgt op milde wijze. Als je dit product op langer termijn gebruikt zal talg overschot verminderen en de huid minder vettig is. Avene Cleanance Cleansing Gel gebruik je in de ochtend en avond. Maak je gelaat vochtig en breng vervolgens de gel aan en laat het schuimen. Vervolgens spoel je het af met water. 

 

Avene Cleanance Comedomed

Avene Cleanance Comedomed Concentrate is speciaal samengesteld om het risico op allergische reacties tot een minimum te beperken. Talg is één van de grootste oorzaken van acne. Een belangrijke eigenschap die in dit product zit is Comédoclastin, dat zorgt ervoor dat overmatige talgproductie wordt gereguleerd. De formule van dit product werkt verfrissend en tegelijk verzacht voor de huid. Avene Cleanance Comedomed gebruik je op een gereinigde huid in de ochtend en avond.

Avene Cleanance  Micellair  Water

Micellair water is een ideaal product om je gezicht te reinigen en te ontdoen van make-up en oog make-up. De Avene Cleanance micellair water is rijk aan thermaal water en werkt anti-irriterend. Ook dit product helpt overtollige talg te beperken en is mild voor de huid. 

Avene Cleanance mattifying emulsion

Acne is vaak in combinatie met een vettige huid. Daarom is het belangrijk om hiervoor een goede en matterende crème te gebruiken. Avene Cleanance Mattifying Emulsion geeft de huid een langdurige verzorging die onzuiverheden verminderd en heeft een matterend effect. Een belangrijk bestanddeel is Comedoclastin dat de talgproductie normaliseert. Het product kan je zowel in de ochtend als avond gebruiken op een gereinigd gelaat.

Lees ook: De wondere wereld van de puber en De overgang: een laatste knock out van moeder natuur voor vrouwen

Avene Cleanance Review - tegen jeugdpuistjes


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥