Nieuwe attractie bij Avonturenpark Hellendoorn!

Hellendoorn blijft vernieuwen en veranderen en vrijdag 19 april kwam daar hun nieuwste attractie bij. Dat moesten we natuurlijk zien!

Avonturenpark Hellendoorn

Hellendoorn is een park voor de hele familie. Van jong tot oud is er iets te beleven in dit park. Dus niemand hoeft zich hier te vervelen, tenzij je op elkaar moet wachten. Maar Hellendoorn is zo aangekleed dat je altijd wel wat te zien hebt. Soms zie je Kareltje Kok opeens op zijn fiets voorbij rijden.

Voor de allerkleinste en de echte durfals

Bij de ingang staat een meetpaal waar de kinderen worden opgemeten en een bandje om krijgen. Heel erg fijn, want zo heb je nooit meer een discussie in het park. Alle werknemers kunnen zo zien of je er in mag of niet. Voor de allerkleinste is er dreumesland met een leuke speeltuin en gave attracties. Ik vond het zelfs jammer dat ik te groot was. Het eerste wat onze kinderen wilden doen? Tja, toch echt spelen in de speeltuin en daar stonden we dan met onze spullen…. Te wachten tot ze waren uitgespeeld.

In dreumesland zijn leuke attracties waar zelfs mijn 19 maanden oude dochter in mocht. Zij is een echte durfal en vond dit dan ook helemaal fantastisch. Vooral de dansvloer was een hit. Mevrouw was boos dat we door liepen en weigerde om mee te gaan. Nog nooit zo’n boze blik toegeworpen gekregen. Maar toen ze zag dat ze in de zwaantjes mocht was haar bui zo weg.

Buiten dreumesland heb je de attracties voor de andere familieleden. De tornado voor de echte durfals, de wild waterval voor iedereen die niet bang is om nat te worden en de jungle monster voor een rustig tochtje over de rivier. Genoeg plezier voor de hele familie

Shows

Hellendoorn heeft niet alleen attracties maar ook shows. Baba, Bella, Jasmijn en Kareltje zijn te vinden in het park. Vooral Kareltje was een grote hit en niet alleen voor onze kinderen. Wat is die man grappig. Zo tussendoor wat grapjes voor de volwassenen. Naast ons zat een man die elke keer zo hard moest lachen dat ons bankje bij elke grap op en neer ging.

Lees ook:  Bella’s Swingpaleis in Hellendoorn

VIP bij de nieuwste attractie van Hellendoorn

Op de dag dat wij er waren werd ook de nieuwste attractie geopend. Het hele gebied werd afgesloten en alleen de VIPS en anders genodigden mochten naar binnen. En laten wij nou tot die VIPS behoren. Bij binnenkomst kregen we allemaal een glaasje champagne. Zelfs aan de kinderen was gedacht met de kinderchampagne. Het gaafste was nog wel dat er piraten rond liepen met “echte” wapens. Onze kinderen waren helemaal door het dolle heen en ik denk dat we met elke piraat/pinsessenpiraat op de foto zijn geweest.

De nieuwste attractie heet “Fort Knalkruit” en ziet eruit als een echt fort die lange tijd bij de zee heeft gestaan. De barsten en de planten die door de muur heen komen maken het helemaal af. En in het fort kan je….. BOTSEN!!! Wij stonden met de kinderen vooraan en toen het hek werd opengedaan renden zij als eerste naar binnen. Het resultaat? Zij waren de allereerste die in de botsauto’s mochten. Hoe gaaf is dat? Niet veel kinderen die dat kunnen zeggen.

Hellendoorn heeft ervoor gekozen om twee banen te maken. Eentje voor de kleintjes en eentje voor de grotere. Super fijn, want nu kunnen de kinderen rustig botsen en rondjes rijden zonder dat ze ervan af gestoten worden door de fanatieke volwassen botsers. De kinderen vonden het fantastisch en zijn er wel vier keer in geweest. Ondertussen genoten wij van een drankje, lekkere broodjes en patat. Wat een verwennerij!

Conclusie

Hellendoorn is continu bezig zich te vernieuwen en te verbeteren. En dat is te merken aan het park. Ze zijn een park die leuk is voor de hele familie. Ik weet bijvoorbeeld dat sommige parken echt alleen leuk zijn of voor de grote of voor de kleintjes, maar in Hellendoorn is er voor iedereen iets te vinden. De medewerkers zijn erg vriendelijk en willen je overal bij helpen.

Ze zijn ook druk bezig met hun waterpark. Zodra die opent, kom ik zeker weer terug. Wij hebben een geweldige dag gehad!

xoxo

Joyce

Lees ook: Europapark in Duitsland of de Julianatoren in Apeldoorn!


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥