Close
spelen doen we met baby annabell

Baby Annabell en Pom Pom Wow review

Voor kinderen is er natuurlijk niets leuk dan speelgoed te reviewen! En nu kregen ze dus de Baby Annabell en Pom Pom Wow. 

pompomwowSpeelgoed testen

sam_6941

Je zult wel doorhebben dat er hier niet hele vele speelgoed getest wordt. Dit komt doordat ik gewoon heel vaak nee zeg tegen reviews, alleen als ik het echt heel erg leuk vind voor de meiden, of weet dat zij het heel leuk vinden. Nou is Keira ook niet meer heel erg van het speelgoed, en Miya houd van dinosaurussen en Spiderman. Daar horen we gewoon nooit wat over! Maar geen zorgen, voor Sinterklaas en Kerst wordt ze op haar wenken bedient 😉

Pom Pom Wow

Nou zijn knutselspullen altijd wel welkom bij Keira. Ze is echt dol op knutselen, en maakt altijd van niets iets erg leuks. Het meest creatief is ze met draad en karton, en zo heeft ze laatst een heel mooi poppenbed voor Miya in elkaar gebouwd. Maar de Pom Pom Wow was goedgekeurd, Je kunt ze overal op plakken en van alles mee maken. Erg leuk om op regenachtige dagen lekker mee bezig te zijn. Het voelt ook lekker in je handen, voor kinderen die gek zijn op het soort squishy speelgoed of speelgoed wat prikkelt.

Je vindt de Pom Pom Wow hier!

sam_6934

Je kunt ze echt overal op plakken

Baby Annabellbabyannabelle-2

lekker spelen met baby annabell

Ben ik zelf helemaal baby af, Miya speelt maar al te graag moedertje. ze is ontzettend verzorgend. Zo vraagt ze altijd of de koffie lekker is, en of ik er van geniet. Of aan Keira of ze lekker heeft geslapen. Als papa op de bank ligt kriebelt ze lekker door zijn haar, en legt een dekentje neer. Super lief! Zo ook dus voor haar nieuwe baby. ze heeft altijd een speentje of flesje bij de hand, en troost haar als ze huilt. De pop kan heel lief brabbelen maar ook flink huilen. Met een aai op de wang of een speentje waar ze echt op sabbelt met geluid en zo, is het weg. De baby is super zacht, en reageert op aanraken. Je kunt met de app op je telefoon ook via bluetooth contact maken met de baby. Zo kun je haar leren huilen met tranen en plassen, echt heel veel mogelijkheden. Heel erg leerzaam voor de verzorgende peuter/kleuter. 

Baby Annabell 25 jaar!

Het jubileum van Baby Annabell® wordt gevierd met de release van Baby Annabell Active: een zachte pop van 43 centimeter met meer geluiden en functies dan ooit tevoren. Er zijn drie varianten beschikbaar: Annabell, Alexander en Leah.  

Baby Annabell® Active 43cm is een elektronisch functionele pop met een schattige uitstraling, ontworpen voor kinderen van 3 jaar en ouder. Annabell heeft een passie voor babygymnastiek, een actieve bezigheid die poppenouders samen met de baby kunnen uitvoeren om lekker in beweging te blijven en nieuwe geluksmomenten te creëren. Dit is mogelijk omdat de armen en benen van Baby Annabell® eenvoudig te buigen zijn, waarna ze reageert met enthousiaste geluidjes om het plezier dat ze ervaart te uiten. Na de gymnastiek is Baby Annabell® moe en valt ze vredig in slaap. Haar kleine oogjes sluiten zich en er is een zachte zucht hoorbaar. 

Naast nieuwe functies die gerelateerd zijn aan babygymnastiek heeft Baby Annabell® 43cm nog veel meer in petto. Zo reageert ze op kietelen, kan ze met mondbewegingen aan haar speentje of flesje zuigen, laat ze regelmatig een vrolijke lach horen en zelfs scheetjes en boertjes worden nagebootst. 

Baby Annabell 2023

Dit jaar is er een super schattige Baby Annabell Sweetie voor de allerkleinste kleintjes. Hij is super zacht en veilig vanaf 0 jaar! Hoe leuk is dat om cadeau te geven. Baby Annabell Little Sophia is het grote zusje, fantastisch voor peuters om een echte pop te hebben als klein zusje. Uiteraard is de oude vertrouwde baby Annabell nog in meerdere maten, kleuren, en van alles te krijgen. Ze blijft gewoon altijd leuk!

lees ook:

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang