BABY born® City Scooter – de op afstand bestuurbare scooter

baby born scooter review

Een op afstand bestuurbare scooter voor BABY born? Dat is wel een heel erg leuk speeltje! Over het algemeen zijn de afstand bestuurbare auto’s en ander speelgoed meer op jongens gericht. Maar deze is roze en voor de pop!

BABY born

We kennen allemaal de leuke pop van BABY born. Inmiddels is het niet meer alleen een pop maar komen er ook allerlei leuke gadgets bij. Miya vind vooral de BABY born unicorn outfit super schattig. Ze hebben zelfs een eigen unicorn voor de pop.

Hij heeft nu ook een broer en een zus, zelfs een vriendje en vriendinnetje. Buiten het paard, de fiets en de unicorn moeten ze natuurlijk ook wat sneller vervoer hebben. Daarom dus nu de scooter!

Afstand bestuurbare scooter

Ik zag deze scooter op een video en het leek mij echt te leuk voor Miya. Zij is namelijk dol op gadgets en dat is dit zeker. Je kunt de pop er op zetten (alle BABY born poppen passen erop) en gaan! Er zit een roze afstandsbediening bij (op batterijen) en is erg makkelijk te bedienen.

De scooter kan rechtdoor, maar ook links en rechts. Best leerzaam ook want ze moeten goed opletten dat hij nergens tegen aankomt. Wij hadden zelfs een parcours gemaakt waar ze met de scooter door heen kon. Voor mij valt het dus -met het links en rechts leren ook – onder leerzaam speelgoed.

Het is uiteraard weer een schattig modelletje die je kunt aanpassen met leuke bijgeleverde stickers. Ook gaan de knipperlichten aan als je rechts of links gaat.

Extraatjes bij de scooter

Om je kind iets mee te geven over veiligheid kun je ook de helm en de BABY born City Deluxe Scooter Combo apart erbij kopen. Ik probeer altijd duidelijk te maken dat een helm echt heel belangrijk is. Ook op de fiets bijvoorbeeld.

Bovendien is het leren jasje wel een leuke touch omdat het veiliger is dan een tshirt. Als een kind in de kleuterleeftijd is dan zijn dat dingen die je erbij kunt leren. Zo is het niet alleen leuk speelgoed waar ze echt heel lang en leuk mee kunnen spelen, maar ook gewoon leerzaam.

baby born scooter

&nbspVriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like